Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΠΑΜΠΗΣ Ο "ΔΙΟΔΙΑΚΙΑΣ" ….

Οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν κονομήσει τρελά. Αλλά κάποιους δεν τους θέλει η τύχη, κάποιους άλλους τους πιάνουν κατά τύχη και στο τέλος την πληρώνουν αυτοί ενώ φυλακή ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ κανείς από αυτούς που φάγανε δις! Διαβάστε και θα καταλάβετε τι συμβαίνει και το κράτος μπαίνει μέσα χιλιάδες ευρώ καθημερινά (ενώ για τα μυρια όλοι κάνουν την παλαβή….).

1η περίπτωση: Ο Μπάμπης. Ο Μπάμπης δούλευε στην υπηρεσία συντήρησης αυτοκινητοδρόμων. Τι έκανε για να ενισχύσει το εισόδημά του (βοηθώντας και άλλους να πράξουν το ίδιο); Μάζευε αποδείξεις από τα διόδια – κυρίως της Νότιας Ελλάδας και της γέφυρας Χ. Τρικούπη (Ρίο-Αντίρριο) – και τις πουλούσε σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη υπουργείων και οργανισμών. Αυτοί με τη σειρά τους, και αφού είχαν εξασφαλίσει τιμολόγια από ξενοδοχεία πληρώνοντας μόνο την ΦΠΑ, έδιναν τις αποδείξεις διοδίων και τα τιμολόγια ξενοδοχείων και εισέπρατταν από τις υπηρεσίες τους “εκτός έδρας”, και ας μην το είχαν κουνήσει από την Αθήνα! Ο Μπάμπης συνελήφθη κατά τύχη!

2η περίπτωση: Το συνεργείο μεταδόσεων. Ο αγώνας ήταν Κυριακή απόγευμα και το συνεργείο που θα τον κάλυπτε αποτελούνταν από 25 άτομα. Όμως τα παιδιά, επειδή η μετάδοση έχει πολύ τρέξιμο, δήλωναν πως έφευγαν από την έδρα τους από Παρασκευή και πληρώνονταν “εκτός έδρας” τριήμερο. Αλλά ποτέ δεν πήγαιναν από Παρασκευή στο σημείο! Κυριακή μεσημέρι έφευγαν-Κυριακή μεσάνυχτα γύριζαν πίσω. Έλα όμως που ο διάολος έσπασε το ποδάρι του και τράκαραν μια Κυριακή μεσημέρι στην εθνική οδό (την ώρα που πήγαιναν το γήπεδο ενώ θα έπρεπε να ήταν σε άλλο μέρος 250 χιλιόμετρα μακριά, στο…εκτός έδρας που πληρώνονταν από την Παρασκευή). Αυτούς δεν τους ήθελε η τύχη!