Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΞΥΝΙΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Επειδή κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ βιάζονται έστειλε ο Γραμματέας του Κινήματος επιστολή (που κυκλοφόρησε στο internet) και τους λέει να πάνε με ρελαντί για να μην γίνουν ρεντίκολα και ξανοίγονται άδικα.
Τι καταλαβαίνουμε από αυτό; 1)πως ίσως το ΠΑΣΟΚ θα δώσει χρίσματα 2)πως ακόμη δεν κατέληξαν στο χωροταξικό και δεν πρέπει να ανοίγονται οι “υποψήφιοι” άδικα.

Δείτε παρακάτω την επιστολή Ξυνίδη (όσοι έχετε προβλήματα όρασης κάντε κλικ επάνω της, θα γίνει μεγαλύτερη!!!).

2 απαντησεις στο “ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΞΥΝΙΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”

Σωστός, φαίνεται οτι το παρακολουθείς το θέμα “ανώνυμος@18:32”. Και εγώ υπερθεματίζω και επιμένω: δεν χρειάζεται ο “Καλλικράτης” τώρα, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει φράγκο.
Γιαυτό γράφω πως κατά 99,99% το ν/σ θα περάσει αλλά με πολλές αλλαγές και ίσως με παράταση του χρόνου έναρξης της εφαρμογής του. Όσο για τις περιφέρειες του “καλλικράτη”, αυτές τις θεωρώ τελειωμένες γιατί θα χαθούν τα λεφτά του ΕΣΠΑ. Τόσο καιρό αυτά δε γράφω.

Τζάμπα σχεδιασμοί και ευσεβείς πόθοι… Κρατήστε το: Η εφαρμογή του Προγράμματος “Καλλικράτης” θα “ανασταλεί”, πιθανότητα μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή. Τους λόγους της “αναστολής” θα βρει την επαρκή δικαιολογία να τους εξηγήσει η Κυβέρνηση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.