Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ


Στα πλαίσια των επισκέψεων υπουργών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια, την Ημαθία ήρθε την Κυριακή ο Γ. Μαγκριώτης.
Επισκέφτηκε τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια (στην οποία έφτασε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της 1 ώρας….).
Στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας ήταν παρόντες και οι βουλευτές του νομού Αγγ. Τόλκας και Θ. Γικόνογλου.
Ο Γ. Μαγκριώτης μίλησε για τα μέτρα, τη σκοπιμότητά τους και για τις προθέσεις της κυβέρνησης για το άμεσο μέλλον. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και του έθεσαν ερωτήματα οι παρευρισκόμενοι ενώ ο υπουργός απάντησε σε όλους τους ερωτώντες.
Τέθηκαν καίρια ερωτήματα τα οποία μπορούν να διαχωριστούν σε τοπικού και σε γενικότερου ενδιαφέροντος: έγιναν ερωτήσεις που σχετίζονταν με τα νέα – δυσβάσταχτα – οικονομικά μέτρα ή με το σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα ταμεία αλλά και ερωτήσεις που σχετίζονταν με την τοπική καθημερινότητα.

Τοποθέτηση που αφορούσε καθαρά αγροτικά και τοπικά θέματα έκανε και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το Πλατύ Θόδωρος Χαντζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο εργοστάσιο της ΕΒΖ, της ΕΛΒΙΖ, στα περιβόητα 7 λεπτά και στον ΕΛΓΑ.

Πάντως δεν ήταν λίγοι αυτοί που τοποθετήθηκαν και ζήτησαν “να μπει επιτέλους κάποιος φυλακή για τα χρέη που φορτωθήκαμε ως χώρα”.

Συμπέρασμα: η αντίδραση του κόσμου (και δη στην περίπτωση αυτή του κόσμου του ΠΑΣΟΚ) είναι έκδηλη και αξιοσημείωτη ενώ αν δείτε και άλλα blogs ή τοπικά ειδησεογραφικά portals (που παρουσιάζουν τις επισκέψεις των κυβερνητικών στα μέρη τους) θα αντιληφθείτε πως οι υπουργοί που βγήκαν αυτό το Σ/Κ στην περιφέρεια έγιναν αποδέκτες ουκ ολίγων αντιδράσεων.