Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοτικό Συμβούλιο χθες το απόγευμα στο Πλατύ και το σύνολο των (13) θεμάτων “πέρασε” για μια ακόμη φορά ομόφωνα. Η διαφορά έγινε μόνο στο 9ο θέμα – “Έγκριση απόδοσης ποσού, στη Σχολική Επιτροπή του Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Πλατέος, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της”, το οποίο ψηφίστηκε μεν ομόφωνα όμως υπήρξε αντίδραση από τον σύμβουλο της μειοψηφίας Ιε. Κιοσέογλου.
Το ποσό θα πάει σε εργασίες αποκατάστασης του χώρου του Γυμνασίου-Λυκείου Πλατέος, τον οποίο κάποιοι εξακολουθούν να καταστρέφουν.


….λογικό το βρίσκω, αφού η “ελλινική παιδία” πάει κατά διαόλου!

 
Ο Δήμαρχος ανέφερε πως έγιναν συστάσεις, πως το θέμα έφτασε και σε άλλα επίπεδα, όμως δυστυχώς δεν έγινε ακόμη τίποτε. Ο σύμβουλος της παράταξης του κ. Δριστά ανέφερε πως τα χρήματα πρέπει μεν να δοθούν, όμως πρέπει να τελειώνει κάποτε το θέμα αυτό. Άποψη δική μου – και πολλών άλλων που συζητήσαμε το θέμα; Να τελειώνουμε κάποτε με αυτό, να είναι η τελευταία φορά που θα δοθούν χρήματα στο σχολείο για αυτόν τον λόγο και αν μετά την αποκατάσταση του χώρου επαναληφθεί η κατάσταση, τότε να υποχρεώνεται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων να πληρώνει με δικά του έξοδα.


Αρκετές φορές πλήρωσε ο λαός του Πλατέος την διάθεση κάποιων να εκφραστούν. Γιατί εδώ πρόκειται για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, που κάποτε θα πρέπει να τιμωρηθεί. Μακάρι αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα πληρώσει ο κόσμος την έκφρασης της χαράς κάποιων παιδιών που φέτος θα πάνε εκδρομή στη Βαρκελώνη….

σημείωση: και οι 2 φωτογραφίες είναι από το Πλατύ.

Μία απάντηση στο “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”

“Έγκριση απόδοσης ποσού, στη Σχολική Επιτροπή του Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Πλατέος, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της” Δεν πουλάω εξυπνάδες αλλά το θέμα αυτό συγκεκαλυμμένα είναι για τα λεφτά που δίνονται από το Δήμαρχο για την εκδρομή της 3ης Λυκείου. Αλλά εδώ στο Πλατύ η αντιπολίτευση είναι αλλού για αλλού ενώ στην Αλεξάνδρεια τους αρέσει να δημιουργούν θέματα με κοινό παρανομαστή όμως και οι μεν και οι δε να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.