Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΓΡΙΦΟΙ(?), ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!


Κάποιοι με ρωτούν γιατί πολλές φορές γράφω με γρίφους ή με υπονοούμενα. Δεν το κάνω, σίγουρα, αλλά για να απαντήσω και μέσα από το blog θα παραπέμψω ΕΔΩ, στην τρίτη παράγραφο.

Επίσης θα πω ότι είχα την τύχη (με πολλές στερήσεις των γονιών μου) να σπουδάσω στο εξωτερικό, σε μια χώρα που η λοβιτούρα, το λάδωμα και η διαπλοκή είναι 100 χρόνια μπροστά από ότι στην Ελλάδα – εμείς εδώ είμαστε πταίσματα! Την περίοδο των σπουδών μου λοιπόν είχα την τύχη να έχω για καθηγητή μου κάποιον ο οποίος ήταν (όταν ήταν στα forte του) σύμβουλος του περιβόητου Giulio Andreotti – οι παλαιότεροι και λίγο πιο …μπασμένοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Giulio Andreotti. Ένα πράγμα που μου έμεινε ήταν κάτι που μου είπε εκτός μαθημάτων (ίσως και επειδή ήμουν ο μόνος Έλληνας στη σχολή μου τότε): “βλέπε πάντοτε στο μέλλον του παρασκηνίου“.

Επειδή λοιπόν μου έγινε κακό συνήθειο αυτό και ψάχνομαι, όσοι ρωτάτε γιατί γράφω όπως γράφω ψάξτε να βρείτε το φύλλο 884/26-08-2008 (στη σελίδα 10) και το φύλλο 948/17-11-2009 (στη σελίδα 4) της εφημερίδας “Ο Πολίτης”. Μετά δείτε τι έγινε αλλά και το τι θα παιχτεί μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ειδικά αν ο Ραγκούσης περάσει τον Καλλικράτη που θα έχει 1 και μόνο δήμο στην περιοχή μας! Γιατί τα εκλογο-μπερδέματα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!

Και ένας ακόμη “γρίφος”, για αυτή την εβδομάδα: σε ποιόν κάτοικο του Ρουμλουκιού αναφέρονται εδώ και καιρό κάποιοι με το όνομα “Γερουλάνος”; Θα “παίξει” πολύ το όνομά του και οι ενέργειές του μέχρι τις δημοτικές!!
σημ: μην ψάνετε σε λάθος …κατεύθυνση!

3 απαντησεις στο “ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΓΡΙΦΟΙ(?), ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!”

Και κάτι άλλο γιατί συνέχεια το ξεχνάω: αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά τους ας μη γράφουν σχόλια με λατινικούς χαρακτήρες. Παρότι τα απορρίπτω συνεχίζουν. Το blog γράφεται στα ελληνικά, απευθύνεται σε Έλληνες. Δεν μπορώ να αναγκάζω όσους διαβάζουν το blog και τα σχόλια (συμπεριλαμβανομένου και εμού) να βγάζουν τα μάτια τους για να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ποιητής…!

Με την πρώτη ευκαιρία θα τα σκανάρω και θα τα ανεβάσω. Ειδικά στο δεύτερο φύλλο που αναφέρω (στο 948 της 17ης Νομεβρίου του 2009) είναι το πράγμα είναι εμφανές: το τι μπέρδεμα δημιουργείται πλέον με τους νέους Καλλικράτειους Δήμους και τις υποψηφιότητες είναι άλλο πράγμα. “Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα”, όπως γράφω σε κάποιο σημείο!
Από τα γραφόμενα στο δεύτερο φύλλο κάποια πράγματα έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις – κάποια άλλα όχι. Αλλά σκέψου πως από το 2008 μέχρι σήμερα έγιναν (και άλλαξαν) πολλά. Αλλά πάλι έχει την αξία του…

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΙΜΟ , ΣΚΑΝΑΡΙΣΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ “ΠΟΛΙΤΗ” ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.