Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αγιογράφων και Φίλων της Βυζαντινής τέχνης «Γεώργιος Καλλιέργης» διοργανώνουν έκθεση αγιογραφίας στη φιλόξενη λέσχη Ποντίων Αλεξάνδρειας.Το Π.Π.Κ.Α στην προσπάθεια που συνεχώς καταβάλει για να φέρει την κάθε μορφής τέχνη ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρόταση του συλλόγου αγιογράφων. Στην έκθεση οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν και κάποια βασικά βήματα της τέχνης της αγιογραφίας μέσα από ημιτελή έργα που θα φιλοξενούνται στην αίθουσα, προκειμένου ο επισκέπτης να μπορέσει να αντιληφθεί μέρος της διαδικασίας που απαιτείται για τη δημιουργία μιας αγιογραφίας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 7 μμ και η διάρκεια της θα είναι μέχρι την Κυριακή 28 Μαρτίου.Ώρες λειτουργίας 6μμ έως 10 μμ καθημερινά.
Όποιος επιθυμεί να εκθέσει και δικά του έργα να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα : 6973731881 κ. Μεσσαλάς Π. . και 69716777221 κ. Τσιτούρας Εμ.