Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!

Ξεκάθαρα μίλησε ο Σαμαράς και είπε κάτι που το λέει εδώ και 2 μήνες (το λιγότερο) ο λαός που έδωσε 10% διαφορά στο ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη: ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!
Συγκεκριμένα ο Σαμαράς είπε στη Βουλή σήμερα: “Για όποιον έβαλε το δάχτυλο στο μέλι …. κανένα έλεος, κανένας οίκτος…”!
Πήρε λοιπόν το ΟΚ που ήθελε ο Γιώργης, και δημοσίως! Τώρα δεν απομένει τίποτε άλλο από το να ξεκινήσουν οι εξεταστικές και να ακολουθήσουν οι εισαγγελείς. Γιατί αν και αυτή τη φορά δε γίνει τίποτε, αλίμονό στη χώρα αυτή μετά….
Θα βγει ο λαός με τα καδρόνια και θα τους κυνηγάει όλους, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους. Βα
ρέθηκε πια να πληρώνει, αν και διατίθεται να πληρώσει έστω για μια – τελευταία – φορά. Αλλά απαιτεί να τιμωρηθεί ο αφρός, όχι ο πάτος και η αθερίνα, τους καρχαρίες θέλει να δει να μπαίνουν μέσα επιτέλους!

Δεν ενδιαφέρουν τα κίνητρα του Σαμαρά (που σίγουρα είναι ταπεινά, αλλά θέλει να τελειώνει και με την περίοδο & τους συνεργάτες του Καραμανλή σύντομα).
Το θέμα είναι αν οι βουλευτές του Σαμαρά θα ακολουθήσουν τον αρχηγό τους, αφού είναι στην κοσμάρα τους και γελάνε όταν ο Πρωθυπουργός αναρωτιέται που πήγαν τα λεφτά και λέει πως ντράπηκε στο Νταβός επειδή πλέον είμαστε ρεντίκολα ως χώρα.
Γιατί οι βουλευτές αυτοί ποίησαν τη νήσσαν όταν ο Παπανδρέου ανέφερε ποσά και αριθμούς προσλήψεων που έγιναν την τελευταία εξαετία. Τόσο καλά!
Συμπέρασμα: Ο Σαμαράς θέλει, ο Παπανδρέου θέλει, ο λαός θέλει. Οι 2 πρώτοι μπορούν;