Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΛΟΦΙΑ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΤΡΙΛΟΦΙΑΣ.

Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πολιτιστική εκδήλωση ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2010 στην Τριλοφιά Ημαθίας υπό την αιγίδα του δήμου Μελίκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σύλλογοι:

-Κέντρο Έρευνας Ρουμλουκιωτικης Λαογραφίας και Παράδοσης Αγκαθιάς (ΚΕΡΛΑΠ),

-Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων,

-Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας κ. Θανάσης Γικονογλου, ο δήμαρχος Μελίκης κ. Κώστας Καρέλης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μπάμπης Γκιόνογλου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας κ. Δημήτρης Ταχματζιδης, Νομαρχιακοί και δημ.σύμβουλοι καθώς και πρόεδροι εκπολιτιστικών συλλόγων του νομού μας.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης έπαιξαν οι χορηγίες του κ. Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου και του κ. Βασίλη Μιχαλακάκη, των σούπερ μάρκετ “Αρβανιτίδης” και “Εξαρχόπουλος”, όπως επίσης η συμβολή του προέδρου του συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων κ. Τάσου Σισμανίδη, των χοροδιδασκάλων κ. Β. Λαχανά και Δημήτρη Σαμαρά και του λυράρη Β Σεβεντικίδη. Ο κόσμος της Τριλοφιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς, άφθονο ποτό και πλούσια εδέσματα, τα οποία ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι γυναίκες του χωριού μας.

Για το Δ.Σ .

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Μοσχόπουλος