Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ;

Ο λαός έδωσε ένα +10% στο ΠΑΣΟΚ τον προηγούμενο Οκτώβριο επειδή είχε βαρεθεί τους σεμνούς, ταπεινούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς του “ραφινάτου” Καραμανλή.
Και είπε πως θα είναι η τελευταία ευκαιρία των μεταπολιτευτικών κομμάτων αυτή, άσε που βασίστηκε στα λόγια του Γ. Παπανδρέου πως θα βάλει τάξη.
Όμως ειδικά τις τελευταίες μέρες, οι υπουργοί το έχουν παραξηλώσει, αφού από παράθυρο σε παράθυρο τηλεοπτικών σταθμών είναι.
Πότε διάολε προλαβαίνουν και εργάζονται στα υπουργεία τους; (…τα υπουργεία μου μέσα!) Και αν θέλουν να πουν κάτι, τόσους δημοσιογράφους στα γραφεία τύπου των υπουργείων τους, τι τους κρατάνε;
Μέχρι και φωτομοντέλα έγιναν κάποιοι υπουργοί, προ 2 μηνών, για χάρη γνωστού περιοδικού.

Ο μόνος που “δικαιούται” να βγαίνει με τέτοια συχνότητα στα ΜΜΕ είναι ο Πεταλωτής, λόγω ιδιότητας. Οι υπόλοιποι πρέπει να κλειδωθούν στα γραφεία τους και ….δουλειά! Αν θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις βγαίνοντας στον αέρα, τότε λάθος εποχή διάλεξαν!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΙΟ” ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ…..


τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι μόνο κάποια από αυτά που έχουμε δει όλοι μας καθημερινά, σε διάφορα κανάλια. η επιλογή των φωτογραφιών είναι τυχαία, υπάρχουν και άλλοι που βγαίνουν στο γυαλί συχνότερα από τους εικονιζόμενους….