Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΛΑΤΥ – ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Πριν από 2,5 χρόνια στήνονταν όλοι στη σειρά για μια φωτογραφίτσα παρέα με το Γιακουμάτο. Πότε; Μα όταν είχε έρθει για να …θεμελιώσει τις εργατικές κατοικίες στο Πλατύ. Και δώσ’ του τα προφίλ, τα ανφάς, οι ομαδικές, οι πριβέ….
Πολλές φωτογραφίες και πολλές εξαγγελίες!! Με κυριότερη και σημαντικότερη μια: οι δικαιούχοι θα μπουν στα σπίτια τους το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο του 2009.
Μπήκαμε στο Γενάρη του 2010 και ακόμη τα μπετά δίνουν και πέρνουν! Ακόμη χτίζουν, αναμορφώνουν, βάφουν.
Και φυσικά οι οικογένειες που δικαίως έλαβαν
μέρος στην κλήρωση και τους έλαχε ένα σπίτι ακόμη πληρώνουν νοίκια και αναμένουν τα …κλειδιά του διαμερίσματος. Σε στιγμές και καιρούς ΚΡΙΣΗΣ, αυτοί αναμένουν. Όσο για τους υπόλοιπους (αυτούς που μπήκαν στην κλήρωση και τελικά ελέγχονται), αυτοί ελπίζουν να κάτσει καμιά στραβή για να τους κάτσει και το σπίτι.
Α, να μην ξεχάσω: το πρόβλημα δημιουργήθηκε για τους πολλούς επειδή έχουν κάτι στο όνομά τους. Γιατί βασική προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στο όλο πανηγύρι είναι να μην έχει ούτε τετραγωνικό στο όνομά του!

Και επειδή κάποιοι φάνηκαν ΑΔΗΦΑΓΟΙ (αφού υπέγραφαν ψευδείς δηλώσεις πως ζουν εδώ), αλλά και επειδή κάποιοι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (αφού μοίραζαν βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας ενώ οι “δικαιούχοι” ζούσαν μακριά), σήμερα οι πραγματικοί δικαιούχοι ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ή ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ κατά την κλήρωση και δεν είχαν καν την ευκαιρία να παίξουν στα ίσια.

ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ;
ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!!