Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε …

… στον Χατζηνικολάου, ο οποίος τον κάλεσε για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Δε φοβάται ο μεγαλοδημοσιογράφος τη φήμη που ακολουθεί τον πρώην Πρωθυπουργό!

Μίλησε για πολλά ο Μητσοτάκης με 4-5 σημεία που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
“..η χώρα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή”, “…η Βουλή δεν πρέπει να κάνει εξεταστικές”, “… η κατάσταση είναι χωρίς έλεγχο, η οικονομία είναι εθνική υπόθεση ενώ υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής”, “…δε μιλάω για τη ΝΔ, ας περιμένουμε”.
Ρωτήθηκε – με το γνωστό τρόπο του Χ”νικολάου – για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή και είπε πως “δεν εφήρμοσε την πολιτική την οποία υπεσχέθη …. παρέλειψε να κάνει ότι όφειλε να κάμει και χάσαμε 5,5 χρόνια …” ενώ έδωσε και συμβουλές στον Παπανδρέου να μην οξύνει την κατάσταση.

Εν ολίγοις: Να ξεχάσουμε ότι έγινε τα τελευταία 36 χρόνια, να διαγράψουμε τα τραγικά λάθη των πολιτικών που κυβέρνησαν τον τόπο από το 1974 και μετά, αλλά και να πληρώσουμε αγόγγυστα τους πειραματισμούς της κάθε κυβέρνησης που ανέλαβε τη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα!!
Χα! Πάλι εμείς φταίμε δηλαδή…
Πάντως πλέον το Μητσοτάκη δεν είναι να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά (αν κρίνω και από το δεξί ματάκι που ξέφευγε λιγάκι προς τα δεξιά, ίσως να έχει περάσει και κανά ψιλό εγκεφαλικό!). Δυτυχώς όμως υπάρχουν πολλοί που κινούνται στον αστερισμό και στην εικόνα που προβάλει ο Μητσοτάκης (και προέρχονται από το σύνολο της πολιτικής σκηνής του τόπου). Αυτό όμως που δεν απαντάει κανείς είναι ένα και μοναδικό: “Που είναι τα 300τόσα δις που μας φεσώσατε, οέο; Πάλι λάδι θα βγείτε όλοι σας;”