Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Και νέος αντιδήμαρχος στο Δήμο. Και πιθανόν ο τελευταίος (ελέω Καλλικράτη, αφού ο δήμος πάει προς συνένωση με την Αλεξάνδρεια). Με απόφαση λοιπόν του δημάρχου Πλατέος Φώτη Δημητριάδη – που αναρτήθηκε στο site του Δήμου – ορίστηκε τρίτος αντιδήμαρχος στο δήμο Πλατέος ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος. Η διάρκεια της θητείας του νέου αντιδημάρχου, σύμφωνα με την απόφαση ορισμού από το Δήμαρχο είναι από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 2010.
Την απόφαση του ορισμού μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ


Πάντως ο Δήμαρχος προχωρά ακάθεκτος και προς τις νέες εκλογές, αφού οι επισκέψεις του σε δημοτικά διαμερίσματα που ανήκουν σήμερα στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι πλέον συχνότατες. Τέλος η εμφάνισή του στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημ. Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πρόκειται για υποψηφιότητα με τη ΝΔ που πλέον παίζει δυνατά, αφού “ξεπεράστηκαν” (ή μήπως όχι ακόμη;) οι αντιδράσεις πολλών που θεωρούν πως ο επόμενος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας θα πρέπει να είναι από την Αλεξάνδρεια.

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ (Πλατύ, Τρίκαλα,Πλάτανος και Κορυφή) είναι ακόμη εγκρατείς και δε μιλάνε ακόμη δημόσια, αφού περιμένουν πρώτα την επισημοποίηση της χωροθέτησης των νέων Δήμων και μετά θα εκδηλωθούν. Αντίθετα στη γείτονα Αλεξάνδρεια κάτι κινείται και ακούγεται, κυρίως εκτός των κομματικών οργάνων. Ακούγονται ονόματα νέων σε ηλικία ανθρώπων από Πλατύ και Αλεξάνδρεια.

Πάντως το πρόβλημα το έχουν πλέον όλοι όσοι έσπευσαν στις τελευταίες δημοτικές να εκλεγούν με συνδυασμούς που δεν είχαν την επίσημη στήριξη του κόμματος τους. Και αυτό γιατί βλέπουν πως θα κατέβουν στις εκλογές καθαρά κομματικά ψηφοδέλτια ή βλέπουν πως οι αρχηγοί των συνδυασμών που συμμετείχαν “πάνε για άλλες πολιτείες” και δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την τύχη των ιδίων! Όμως και για αυτούς (άσχετα αν ανήκουν στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ, άσχετα αν είναι νέοι σε ηλικία ή όχι, άσχετα αν ξέχασαν που ήταν προ ολίγων ετών ή αν πήγαιναν βόλτες σε διάφορα πολιτικά γραφεία για μια θεσούλα σε τοπικές κρατικές βιομηχανίες) υπάρχει λύση για να γλυτώσουν το κράξιμο: αποχώρηση με ευπρέπεια, για να κλείσουν τον κύκλο τους στην πολιτική.

Μία απάντηση στο “ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ”

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΉ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΟΛΛΆ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΌ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥςΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.