Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ & ΕΥΧΟΥΛΕΣ


Και μέσα στη δίνη των γεγονότων των ημερών, ξαφνικά, εμφανίστηκε ξανά ο Εφραίμ.

Ο γνωστός Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου, ο οποίος αντί να είναι ξυρισμένος κόντρα και να βλέπει τον κόσμο ριγέ μετά από τον κυκεώνα των αποκαλύψεων που συγκλόνισαν τη χώρα προ μηνών, στέλνει τις ευχές του και ημερολόγια για το 2010!

Ο Παπανδρέου είπε πως θα ξανανοίξει η εξέταση μιας σειράς από σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Βατοπεδίου. Η ΝΔ – που έριξε ταφόπλακα στο θέμα με μια εξεταστική της πλάκας και με το κλείσιμο της Βουλής (για να μην ξεχνιόμαστε…) – αρχικά ακούστηκε πως θα έλεγε όχι. Αλλά με δήλωση του Παναγιωτόπουλου είπε το ναι, αλλά με …επιφυλάξεις. Αιτία; Να μην διαταραχθούν οι σχέσεις του νέου αρχηγού με τον προηγούμενο, αφού μια σειρά από στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης φέρονται ως εμπλεκόμενοι.
Αν και πλέον δεν μπορεί να γίνει ΤΙΠΟΤΕ σε πολιτικό επίπεδο, θα αρκούσε μια εξεταστική και η δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων θα αποδειχθεί πως εμπλέκονται. Γιατί στις επόμενες εκλογές θα δούμε ξανά μεταξύ των υποψηφίων πολλά ταλέντα τα οποία διέπρεψαν στην …οικονομική επιστήμη!!!!

Όπως και να ‘χει, σε περίοδο που η χώρα πάει κατά διαόλου οικονομικά, οι κάθε απίθανοι που τα άρπαξαν, που έφαγαν κρατικά λεφτά, που αντάλλαξαν κρατική γη με ύδωρ αμφιβόλου ιδιοκτησίας, όσοι ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα με οφ-σορ εταιρίες κλπ κλπ (από την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου ακόμη) είναι “εκτός” και τα πίνουν εις υγείαν των ηλιθίων που αναμένουν αγροτικές επιδοτήσεις, επιδόματα αλληλεγγύης και κάθε είδους βοηθήματα για να ζήσουν…