Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΑΜΕΣΑ!!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται οι κάθε είδους απίθανοι, θρασύτατοι και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι έχοντας ως εφαλτήριο τη θέση που το κράτος (δηλαδή εμείς) τους εμπιστεύτηκε κονομάνε τρελά λεφτά.
Κύρια πηγή εσόδων δεν είναι φυσικά ο μισθός τους αλλά τα κάθε είδους φακελάκια, “δωράκια” και “αμοιβές για εξυπηρετήσεις” που λαμβάνουν σε σχεδόν καθημερινή βάση, ωσάν νταβατζήδες της καθημερινής μας ζωής.
Δεύτερο – διαπιστωμένο και δημοσιοποιημένο – κρούσμα μέσα σε 2 μόλις μέρες: προχθές η κτηνίατρος στη Μαγνησία, χθες μια διευθύντρια σε εφορία στην Αθήνα η οποία είχε στήσει το μαγαζί μαζί με το σύζυγο (βρέθηκαν με συνολική περιουσία 140.000.000 ευρώ!!).
Η λύση είναι μια, πρόκειται για λαϊκή απαίτηση: ελέγξτε όλους όσους υπηρετούν σε δημόσιες υπηρεσίες (και μη μείνετε στο παρόν, οι αμαρτωλές ιστορίες πάντοτε έχουν παρελθόν) και τσακίστε όλους τους επίορκους και διεφθαρμένους, χώστε τους τόσο βαθιά στη φυλακή ώστε να κάνουν χρόοοονια να δουν το φως του ήλιου! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ!!!!