Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η πολιτική τοποθέτηση πολλών εξ ημών είναι γνωστή. Ακόμη πιο γνωστή είναι η δική μου, άλλωστε ποτέ δεν κρύφτηκα και ποτέ δεν είπα/έγραψα κάτι που να δίδει την αίσθηση πως κρύβομαι.
Όταν όμως τα πράγματα είναι άδικα, τότε τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους, γιατί δεν είμαι δογματικός.
Δεδομένων αυτών των πραγμάτων θεωρώ την εμφάνιση σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 του υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ταυτόχρονα στη ΝΕΤ του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη αναγκαία αλλά εν μέρει άστοχη, αφού σε κάποια από αυτά που είπε είχαν δίκιο (αλλαγή φορολογικού συστήματος, διαβούλευση μέσω διαδικτύου, ορισμός ενός φορολογικού που δεν θα έχει διάρκεια ζωής 2 ετών, φορολόγηση ακίνητης περιουσίας κλπ) αλλά για το θέμα των ημερών δεν είπαν τίποτε, αφού είναι φανερή η ΑΔΙΚΙΑ που γίνεται με τα τέλη κυκλοφορίας.
Και το …άδικον του θέματος το επισημαίνουν πλέον και πολλά στελέχη της κυβέρνησης ή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Και το σημαντικό: ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είπε πως θα δουν το θέμα μέχρι το μεσημέρι και τότε το υπουργείο θα ανακοινώσει πιθανή παράταση για την καταβολή των τελών ή όχι. Για …μείωση δεν είπε τίποτε!