Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

…ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εμφάνιση και του Άγγελου Τόλκα χθες (γύρω στις 22:50) στο βήμα του Κοινοβουλίου, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2010.

Αρκετά καλός ο νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος – όπως ήταν φυσικό – υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ προς το τέλος της ομιλίας του έκανε και αναφορά στους αγρότες της Ημαθίας αλλά και στην αποβιομηχανοποιημένη Νάουσα.
Πάντως τα …ωραία θα τα δούμε σήμερα (γύρω στις 20:00), αφού εκείνη περίπου την ώρα προβλέπεται να ξεκινήσουν τις ομιλίες τους οι Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπακωνσταντ
ίνου.

Αλήθεια, τον καθηγητή Οικονομικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & διδάκτωρα της Οικονομικής Σχολής του Λονδίνου (M.Sc. 1978, Ph.D. 1981, London School of Economics) κο Γ. Αλογοσκούφη γιατί δεν τον προσκαλούν να μιλήσει, έστω ως guest; Γιατί όλοι μας έχουμε μια απορία: τι θα έλεγε για το διάστημα από το Μάρτιο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2009 (όταν ήταν υπουργός δηλαδή) και πως θα εξηγούσε τα παραμύθια που τάϊζε σε “ιθαγενείς” και Ευρωπαίους τόσα χρόνια,και τα οποία παραμύθια θα τα πληρώνουμε για τα επόμενα 5 τουλάχιστον χρόνια.
Το γράφω επειδή τον αντικαταστάτη του, τον κο Παπαθανασίου, τον ακούμε εδώ και μέρες και έχουμε πάθει πλάκα!

Πάντως στα ωραία των “ημερών προϋπολογισμού” πρέπει να καταχωρηθεί και ΑΥΤΟ! Διαβάστε το γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε τα χάλια μας.