Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ποιοι άλλοι πρέπει να κόψουν το 20% το μισθού τους;

Έχουν χαζέψει και έχουν χάσει το μέτρο από το πολύ χρήμα τα λεγόμενα golden boys. Μεταξύ αυτών και ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο παλιός πρόεδρος του Παναθηναϊκού και νυν (ξέμεινε από την εποχή Καραμανλή) πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
 
Βγήκε λοιπόν αθεόφοβος και είπε το ανεπανάληπτο (προφανώς δεν το ήθελε, αφού έχει χάσει την επαφή με την καθημερινότητα και την πραγματικότητα εδώ και καιρό): “δείτε πως έκοψε το 20% του μισθού του ο Προβόπουλος, πρέπει όλοι να κινηθούμε προς τον τομέα των θυσιών”!!!
Και άντε αυτός και οι άλλοι συνάδελφοί του Πρόεδροι – όσοι παραμείνουν δηλαδή, γιατί και ο Φιλιππίδης εξετάσεις ακόμη στη νέα Κυβέρνηση ΔΕΝ έδωσε, και κατά το δελτίο σαν εξεταζόμενος συμπεριφέρονταν – να κόψουν το 20% των αποδοχών τους. 
Το κομμάτι του δελτίου θα το βρείτε ΕΔΩ
Όμως αλλού είναι το ερώτημα: ποιοι άλλοι πρέπει να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση κύριε Golden Boy; Οι μισθωτοί των 700 ευρώ; Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ των 350; Ποιοί; Γιατί ο Προβόπουλος, που έκοψε το 20% του μισθού του, παίρνει περί τα 4 μύρια το χρόνο. (για δείτε ΕΔΩ). Δηλαδή  άντε να έπεσε και στα 3.200.000. Ε και; Θα ζοριστεί καθόλου να πληρώσει νοίκια, νερά, φώτα τηλέφωνα, φροντιστήρια παιδιών και άλλα; Μπα! Τι 4.000.000, τι 3.200.000! Σιγά τη διαφορά για αυτόν! “Κλαΐν μαΐν“, που λένε και στο χωριό μου….