Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κλειστή η ΠΑΘΕ στα Τέμπη: δείτε νεα τη διαδρομή



H σημερινή ανάρτηση είναι καθαρά χρηστικής φύσης, αφού στις ανακοινώσεις της Τροχαίας Εθνικών Οδών αναφέρεται ονομαστικά και μόνο η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για Αθήνα.
Επειδή κάποιος φίλος ήθελε να πάει Αθήνα οδικώς σήμερα Παρασκευή – και επειδή ο δρόμος στα Τέμπη, λόγω της κατολίσθησης που κόστισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας, θα κλείσει ποιος ξέρει για πόσο διάστημα – είπαμε να βρούμε την προτεινόμενη διαδρομή και να την αναρτήσω.

Προσοχή! Άλλη διαδρομή πρέπει να κάνουν τα φορτηγά μεγαλύτερα των 3,5 τόνων και άλλη τα ΙΧ και τα μικρότερα φορτηγά. Αν κάποιος πηγαίνει από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα τότε ισχύουν τα εξής: τα ογκώδη οχήματα βγαίνουν από Κλειδί και πηγαίνουν μέσω της “Εγνατίας” σχεδόν μέχρι την Κοζάνη και μετά Σέρβια – Ελασσόνα – Τύρναβο – Λάρισα, ενώ τα μικρά οχήματα φτάνουν μέχρι Κατερίνη και συνεχίζουν προς Αγ. Δημήτριο – Ελασσόνα – Τύρναβο – Λάρισα.
Κάντε λιγάκι υπομονή αν αργήσει να “κατέβει” ο χάρτης, γιατί είναι μεγάλος αλλά αναλυτικός!
Ακόμη περισσότερη υπομονή όμως κάντε στο δρόμο, αφού πρόκειται για 2 στενές και επικίνδυνες διαδρομές, ειδικά τώρα που θα είναι φορτωμένες με αυτοκίνητα κάθε είδους.