Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βραζιλιάνες καλλονές: για να πνίξετε τον καημό σας…

Όχι παίζουμε!
Αφού ο άρτος δεν βγαίνει και τόσο εύκολα, εκεί στην ΕΤ3 το έριξαν στα θεάματα (ακολουθώντας
το γνωστό ρητό “άρτος και θεάματα”). Για όσους και όσες λοιπόν ενδιαφέρονται να πνίξουν τον καημό για τα χρέη τους, τις πιστωτικές και την ανεργία τους σε μια οθόνη, η κρατική τηλεόραση φρόντισε για εμάς πριν από εμάς:
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, μισή ώρα μετά
τα μεσάνυχτα θα μεταδώσει το καταπληκτικό, επιμορφωτικό και πάντα μέσα στο πνεύμα των ημερών γαλλικό ντοκιμαντέρ του 2005 με τον τίτλο “Βραζιλιάνες καλλονές” (BRAZILIAN BEAUTIES). Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα του καναλιού:
“Ο ανταγωνισμός όμως είναι καυτός και εάν οι γυναίκες του Ρίο επιδιώκουν συνεχώς να επιτύχουν την ύψιστη ομορφιά – σε οποιαδήποτε τιμή – είναι περισσότερο για να ξεχωρίσουν από το πλήθος παρά για να παραπλανήσουν τους άνδρες…”

Άντε και του χρόνου εις ανώτερα! Καλός δεν ήταν ο τύπος με τη ζωγραφική το μεσημέρι; Τι τις θέλετε τις καλλονές;
Πάντως η “επίσημη” φωτογραφία είναι αυτή που βρίσκεται πάνω-πάνω, μαζί με το λογότυπο του καναλιού. Την άλλη στα αριστερά την έβαλα εγώ, έτσι για να …παραμυθιαστείτε και να πάρει το κρατικό μας κανάλι και καμιά αξιοπρεπή τηλεθέαση από τα μηχανάκια στην AGB.
Και μετά διαμαρτυρόμαστε για την ποιότητα της ιδιωτικής τηλεόρασης! Τα ίδια σκ..α είναι, κρατικά και ιδιωτικά: ποιότητα μηδέν!!