Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αρκετά πια με όλους τους!

Επεισόδια, επεισόδια, επεισόδια….
Για μια ακόμη φορά οι γνωστοί αληταράδες έκαψαν, έσπασαν, ρήμαξαν στην Αθήνα (κυρίως) και σε άλλες πόλεις της χώρας. Δεν αναφέρομαι σε εκδηλώσεις μαθητών που έγιναν ή σε ειρηνικές πορείες. Σε αυτούς τους αληταράδες που σπάνε ξένες περιουσίες και που βεβηλώνουν εθνικά σύμβολα και διαλύουν την κρατική περιουσία αναφέρομαι.
Γιατί μου χαλάνε τη δημοκρατία μου (έστω αυτή την – προβληματική πολλές – φορές δημοκρατία που έχουμε, με τις μίζες της, με τα λαδώματα, με τα προβλήματα στην υγεία και παιδεία, με τα κάθε είδους τρωκτικά που κινούνται και απομυζούν τον κόπο ενός λαού). Γιατί αυτοί οι … άγνωστοι νομίζουν πως σπάζοντας 5 τράπεζες και 3 πανεπιστήμια κάτι θα αλλάξει, νομίζουν πως ο κόσμος θα “ξεσηκωθεί” μαζί τους, νομίζουν πως προσφέρουν έργο.
Γιατί μου καταστρέφουν τη Δημοκρατία μου, είτε όταν καταβάζουν τη σημαία της χώρας μου, είτε όταν πέρνουν φόρα και χτυπάνε (με μια μηχανή που τους δόθηκε για να κυνηγάνε τους πραγματικούς εγκληματίες) ανθρώπους που διαδηλώνουν συντεταγμένα.
Και πολλά ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, από όλους τους! Καλά θα κάνει ο Χρυσοχοΐδης να εντείνει τα μέτρα και να περιφρουρήσει τις περιμέτρους των πανεπιστημίων & να χώσει μέσα αυτά τα 300 κ***παιδα που αναστατώνουν τους πάντες εδώ και χρόνια. Καλά θα κάνουν και όλοι αυτοί που κάνουν “αναλύσεις” και επισημάνσεις να βάλουν τη χώρα σε σειρά, να προσπαθήσουν να την αλλάξουν προς το καλύτερο (αντί να κατηγορούν ο ένας τον άλλον). 
Ας δουλέψουν όλοι σοβαρά, αντί να πηγαίνουν από κανάλι σε κανάλι και να αλληλοκατηγορούνται!!! Η χώρα έχει σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει και η επίλυση απαιτεί εθνική ομοψυχία, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι σε κάθε επίπεδο, από το οικονομικό μέχρι και το διπλωματικό. Και δυστυχώς θα γίνουν – απ΄ότι φαίνεται – δυσκολότεροι.
Αρκετά πια!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ 
ΜΕ (ειρηνικές) ΡΗΞΕΙΣ,
ΟΧΙ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ
(καταστημάτων, τραπεζών & πανεπιστημίων)!