Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αν φέτος πάρετε δεντράκι…

…για να αντικαταστήσετε το παλιό σας, τότε προτιμήστε ένα φυσικό, πραγματικό δένδρο. Φυτεμένο μέσα σε γλάστρα αν μπορείτε, ακόμη καλύτερα (αφού μετά μπορείτε να το μεταφυτέψετε έξω στην αυλή ή να το δώσετε κάπου για να το φυτέψουν).
Τα χρήματα που θα πληρώσετε θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια (αν είναι μικρό και όχι 3μετρο!), άσε που θα τονωθεί και η οικονομία. Υπάρχουν χωριά ολόκληρα στη Χαλκιδική και στην κεντρική Ελλάδα που η οικονομία τους βασίζεται στις φυτείες ελάτων τα οποία πωλούν την περίοδο των Χριστουγέννων, κόντρα σε ένα κράτος το οποίο φρόντισε από το 1992 και μετά να σταματήσει και την επιδότηση καλλιεργειών ελάτης με σκοπό τη χρήση της τα Χριστούγεννα.
Σκεφτείτε το απλούστερο: πόσο χρόνο θέλει για να καταστραφεί το πλαστικό σας δενδράκι; Και αν έχετε παιδιά, πόσο θετικότερο θα είναι να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο μέσα στο σπίτι (και όχι μια πλαστικούρα που κάνει εμπορικότερη μια γιορτή που ήδη έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εμπορικό πανηγύρι);