Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 7 ΘΕΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ

Μέσα στις γιορτές έγινε η προκήρυξη, γιαυτό δεν την πήραμε είδηση.
Αφού όμως την βρήκαμε, τη δημοσιεύουμε: 7 γυμναστές προτίθεται να προσλάβει ο Δήμος Πλατέος
για το 2010 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση. Η διάρκεια της απασχόλησης ανέρχεται στις 27 εβδομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης, στο Δημαρχείο ενώ μπορούν να παίρνουν και πληροφορίες από τα τηλέφωνα 2333 350340, 2333 350341, και 2333 350342.
Αυτό που δεν κατάλαβα – επειδή είναι πολύ συγκεχυμένο (αν και θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) – είναι η προθεσμία υποβολής της υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Τι ακριβώς σημαίνει κύριε Μαργαρίτη η έκφραση που υπάρχει στην ανακοίνωσή σας εντός δέκα ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο”; Δεν τα κόβετε αυτά τα τυπικά και …ταχυδακτυλουργικά και να γράφετε συγκεκριμένες ημερομηνίες; Που να το ξέρει ο άλλος πότε εσείς αποφασίσατε να δημοσιεύσετε για τελευταία φορά την ανακοίνωσή σας; Ίσως να είναι “τυπικόν” των ανακοινώσεων των δημοσίων υπηρεσιών αυτή η έκφραση, αλλά αφήστε τα αυτά κατά μέρος και για τα υπουργεία, στο Δήμο πρέπει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα για τους ενδιαφερόμενους πολίτες!
Δείτε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης ΕΔΩ.