Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άντε, του χρόνου ξανά!


Πάει και αυτός ο χρόνος! Τον φάγαμε!!
Πάμε για άλλα, για νέα, για καλύτερα (ελπίζουμε όλοι).


Ξεκίνησα το blog το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, έχοντας άλλα στο νου. Καμιά φορά όμως, για αλλού ξεκινάς και αλλού σε πάει!
Αιτία για την εκκίνηση ήταν μια συζήτηση αλλά και η προσπάθεια να αναδειχθεί κάτι το οποίο λείπει εδώ και χρόνια: μια φωνή που (θα προσπαθεί) να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να κρύβεται από πίσω ουδεμία σκοπιμότητα.
Και στην προσπάθεια αυτή σταθήκατε αρωγοί όλοι εσείς, που πολλές φορές κάνατε την κριτική σας και που ακόμη περισσότερες φορές στηρίξατε όταν έπρεπε. Και για αυτό θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα 7.759 “κλικ” που έγιναν, από ένα σύνολο περίπου 1000 “μοναδικών επισκεπτών” του blog. Αυτά λένε τα στατιστικά από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τη στιγμή αυτή. Ξεκινήσαμε με μονοψήφιο αριθμό επισκεπτών και ορισμένες ημέρες είδα πως αριθμός ήταν και τριψήφιος.
Μακάρι να υπάρξει ο χρόνος αλλά και η δυνατότητα να συνεχίσω, με πολλές εκπλήξεις σε κάθε επίπεδο (για αυτό να είστε σίγουροι!).
Γιατί μπορεί να είμαστε μικροί ως τόπος, όμως παραμένουμε μεγάλοι ως άνθρωποι! Και αυτό θα πρέπει να το δείχνουμε, να το κάνουμε γνωστό. Οι άνθρωποι είναι που κάνουν τη διαφορά, όλα τα υπόλοιπα έπονται!!!

Και μια ευχή: το 2010 να πάει καλύτερα για όλους μας.
Καλή χρονιά λοιπόν και τα λέμε πλέον …του χρόνου!!!