Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τελείωσαν τα πανηγύρια!

Απόσυρση αυτοκινήτων τέλος και μαζί απεσύρθη και ο Αβραμόπουλος. Την απόσυρση την …απέσυραν επειδή λέει κόστιζε πολύ και δεν πρόσφερε τίποτε απολύτως, ενώ έβγαινε καμιά 400 εκατομμύρια το όλον παραμύθι. Πολλά λεφτά σε περιόδους αφραγκίας. Αυτό που ξέχασαν να αποσύρουν όμως ήταν τα τέλη του Σουφλιά, τα οποία τροποποίησαν λιγάκι. Αλλά που να βρω εγώ 352 ευρώ για το σαράβαλο; Αν είχα οικονομική ευρωστία δεν θα το άλλαζα; Με το 16χρονο θα ήμουν ακόμη; Και το 2010 θα μου βγει συνολικά 732 ευρώ (ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας ΜΟΝΟ, χωρίς να το κινήσω), δηλαδή 2,005 ευρώ τη μέρα!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Αυτό πάντως που πρέπει να ειπωθεί είναι το ξεκάθαρο της Μπιρμπίλη: όποιος απέσυρε θα πληρωθεί κανονικά, φυσικά με το νέο τρόπο (χρήμα και κάρτες διαδρομών στις μεγάλες πόλεις). Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, και πολύ περισσότερο αυτά που λέγονται πως περίπου 70000 συμπολίτες μας έχασαν τα λεφτά τους. Ακόμη περισσότερη ξεφτίλα είναι οι “ευαισθησίες” για τους εργαζόμενους του κλάδου – ξεχνώντας το γεγονός πως κάποια δις ευρώ θα ταξίδευαν προς εξωτερικό, προς τις χώρες που έχουν αυτοκινητοβιομηχανίες.


Όσο για τον Αβραμόπουλο (“Σαμαρόπουλο” κατά την Τρέμη χθες βράδυ, γιατί με αυτά που τους λένε από τα ακουστικά να μας πουν, τα έχουν χάσει οι άνθρωποι…), αυτός έφυγε νωρίς! Και ακούγοντας τις δηλώσεις Ντόρας και Σαμαρά μου φάνηκε περισσότερο σαν επικήδειος παρά σαν χαιρετισμός του πρώην συνυποψηφίου. Πάντως ο ίδιος ο …αποσυρμένος έσπευσε να καπαρώσει θέση και στη νέα κατάσταση, αφού δήλωσε παρών στις εξελίξεις αλλά και στο μελλοντικό μοίρασμα της πίτας – αν φυσικά τους δεχθεί η Μπακογιάννη. Η οποία είπε πως κατανοεί τις ανησυχίες του Αβραμόπουλου που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Ρε μήπως τελικά θα μείνουν Μπακογιάννη – Ψωμιάδης μέχρι το τέλος;

Αλήθεια, του Ψωμιάδη δεν τoυ είπε κανείς πως με …”χορηγό επικοινωνίας” τον Αυτιά κανείς δεν πήγε μπροστά; Πέρασε – για πολλοστή φορά – ένα ακόμη πρωϊνό στο Alter και στον Αυτιά.
Αλήθεια, ο Αυτιάς σταμάτησε να μιλάει με τα βίντεο ή ακόμη κάνει την πάπια και εξακολουθεί να λέει πως μας έκανε πλάκα όταν μιλούσε με τον Πανίκα στο βίντεο;

σσ: πολύ εύκολα τη δέχθηκαν την έκτακτη εισφορά οι βιομήχανοι; Κάτι βρωμάει….