Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ο έλληνας Berlusconi είναι εδώ!

Τι έλειπε ρε γαμώτο; Ένα κανάλι; Δεν ξέρω αν το πήραμε και αυτό, πάντως το live του το έκανε...


για το θέμα πρωτόγραψα πριν πολύ-πολύ καιρό, δείτε εδώ που ήταν μόνο η αρχή….

Την εποχή που οι πάντες μέσα στη ΝΔ τρώνε τις σάρκες τους, δηλαδή τώρα που ΔΕΝ υπάρχει στην ουσία αντιπολίτευση, εκτός αυτής ψήνεται μια άλλη αντιπολίτευση. Οι πάντες μιλάνε για διάλυση του κόμματος σε περίπτωση νίκης είτε του Σαμαρά είτε της Μπακογιάννη, βοά η Αθήνα. Και οι πάντες τρέχουν να λάβουν θέση.
Από την άλλη, ο γνωστός επιχειρηματίας – διαχειριστής αραβικών κεφαλαίων Ανδρέας Βγενόπουλος κάνει αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση και κριτική στον (αποδεδειγμένα διεφθαρμένο) κρατικό μηχανισμό, εμφανιζόμενος ως ο προστάτης του λαού που ταλαιπωρείται από το Κράτος.

Και τη ρελάνς να την κάνουν τα κανάλια (στην περίπτωσή μας ένα και μοναδικό, το Alter), τα οποία δείχνουν live τη συνέντευξη ενός επιχειρηματία που σε λίγο καιρό θα έρθει να μας …σώσει (εμάς και την ελληνική συντηρητική παράταξη που θα είναι κομμάτια) – σε αντιδιαστολή με τη συνέντευξη των δελφίνων και των υποψηφίων αρχηγών της ίδιας συντηρητικής παράταξης = δες λαέ τι λένε οι αποτυχημένοι (Ντόρα-Σαμαράς-Σπηλιωτόπουλος), δες και τι οι πετυχημένοι (Ο επιχειρηματίας) και κρίνε!

Άρα τι έχουμε:
ένα κόμμα που κλυδωνίζεται συθέμελα (και κινδυνεύει να γίνει κομμάτια) και έναν υποψήφιο Berlusconi που προσπαθεί να συνδέσει τα επιχειρηματικά του σχέδια με τον ίδιο το λαό και τα προβλήματά του.
Συμπέρασμα: Επικίνδυνα πράγματα….

*κάποια από αυτά που είπε ο Βγενόπουλος είχαν βάση. Το θέμα είναι ο τρόπος, ο τόνος και ο χρόνος που τα είπε! Γιατί αν ΔΕΝ έχεις άλλα πράγματα στο κεφάλι σου, για τέτοια θέματα επισκέπτεσαι τη λεγόμενη Επιτροπή Ανταγωνισμού (ή τους τρέχεις στη χειρότερη περίπτωση στην ΕΕ αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στους ελληνικούς θεσμούς). Δεν δίνεις συνέντευξη τύπου, και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση σε δίκτυο πανελλαδικής εμβέλειας!