Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

e-πιστροφή στην καθημερινότητα μας.

Εκλογές τέλος και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!! Αυτό πάντως που έχω να καταγγείλω δημοσίως είναι οι ψηφοφόροι της ΝΔ στο νομό Σερρών, οι οποίοι είναι απίστευτοι: απ’ ότι έμαθα, ο Θείος Αχιλλέας δε βγήκε βουλευτής! Αχάριστοι και αμαθείς, ανίδεοι περί την πολιτική οι Σερραίοι συντηρητικοί ψηφοφόροι (που σημειωτέον, έδωσαν ένα 46,81% στη ΝΔ)! Τι ήθελε ο Θείος Αχιλλέας; να ολοκληρώσει το έργο του ήθελε! Και αυτοί ΔΕΝ τον εξέλεξαν, ΔΕΝ τον έστειλαν στην Αθήνα, στο εθνικό Κοινοβούλιο. (πάντως, μεταξύ μας κε Αχιλλέα: σχεδόν μισός αιώνας κοινοβουλευτικού βίου δεν σας έφτασε; εδώ ο Θεός ο ίδιος σε 7 μέρες έφτιαξε τον κόσμο, εσείς σε μισό αιώνα δεν μπορέσατε να φτιάξετε τις Σέρρες;;;).

…και σας σταματήσουν πια τις παπαριές και τα μπράβο στο Γιώργο που έβαλε πολλές γυναίκες στην Κυβέρνηση. Πως κάνουν έτσι πια; Γυναίκες έβαλε, όχι εξωγήινους!!

Όσο για τα εξωτερικά, να παρακαλάμε να μην αποτύχει ο Παπανδρέου, όλοι μας, δεξιοί, αριστεροί, σοσιαλιστές, κομμουνιστές κλπ. Στην Ιταλία μόλις χθες βγήκε το Συνταγματικό δικαστήριο και έκρινε αντισυνταγματικό έναν νόμο που κατάφερε να περάσει ο Berlusconi, βάσει του οποίου πρακτικά δεν θα μπορούσε να διωχθεί νομικά για μια υπόθεση δωροδοκίας και για μια ακόμη που αφορά τα (πολλά) κανάλια – φερέφωνά του. Και βγήκε ο Silvio φορτσάτος και τα έβαλε με τους πάντες, από τους “11 κόκκινους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου” μέχρι και το “72% του τύπου που είναι αριστερός”. Ενδιάμεσα δε πέταξε και ένα “σε τελική ανάλυση, πάλι καλά που υπάρχει και ο Silvio”!

Εδώ και καιρό γράφω για την πιθανότητα (που μετά το αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου είναι πλέον μεγάλη) την επόμενη φορά ο λαός να τραβήξει μια μεγαλειώδη μούντζα στους πολιτικούς – που είναι μακριά από την κοινωνία και ζουν στην κοσμάρα τους εδώ και καιρό. Γιαυτό και την έκαναν προς Γιώργο μεριά πολλοί: είδαν μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει κάτι χωρίς να αλλάξει το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό. Αν όμως δεν τα καταφέρει ο Παπανδρέου (που στην ουσία πρέπει να δουλέψει για λογαριασμό όλων τους, και προπάντων για λογαριασμό του λαού) τότε η εποχή του Σωτήρα-Έλληνα Berlusconi δεν είναι και πολύ μακριά μας….