Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πάλι απροετοίμαστοι!

“Έρχεται βροχή – έρχεται μπόρα” τραγουδούσε ο Διονύσης Σαββόπουλος πριν από χρόνια. Και η βροχή ήρθε, και εμείς απροετοίμαστοι για πολλοστή φορά, αφού είχαμε καταστροφές αλλά και (δυστυχώς) και νεκρούς!

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να σοβαρευτούμε, δεν το ξέρει ουδείς!!! Και αυτό επειδή ουδείς δεν ασχολείται με: μπαζωμένα ρέματα, βουλωμένα φρεάτια δήμων και κοινοτήτων, έργα χωρίς προοπτική και κυρίως χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τη φύση την ίδια και την εδαφική μορφολογία και τέλος οδική συμπεριφορά (αφού νομίζουμε πως με ένα 4Χ4 μπορούμε να τα βάλουμε με τη φύση). Μυαλό να δούμε όμως πότε θα βάλουμε.
Πάντως Κατερίνη μεριά έριξε πολύ νερό μέσα σε 2 νύχτες, όσο σχεδόν ρίχνει κατά Μ.Ο. σε ένα εξάμηνο, και ήδη έχουν και έναν αγνοούμενο.
Επίσης, το ωραίο είναι με τα κ..λοκάναλα, που πήραν φόρα και – για μια ακόμη φορά – έκαναν θέμα την ανθρώπινη απόγνωση και δυστυχία. Και δώς΄του live συνδέσεις με τη Βροντού Πιερίας…

Και μια που μιλάμε για tv, εκεί στο star channel έχουν χαζέψει τελείως: από τη μια η Πετρούλα, από την άλλη η Ελεονώρα Μελέτη. Όλα τα έχουν πετάξει έξω, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτε και κανέναν, για χάρη των τηλεθεάσεων. Τα πετάνε έξω από το πρωί ως και βράδυ και ο Θεός βοηθός, άσε τα πιθανά εγκεφαλικά σε υπερήλικες και μη. Αυτό που το πας;Δε λέω, ομορφούλες, πολύ ομορφούλες αμφότερες (για να μην πω τίποτε άλλο),αλλά λίγο κράτει δε βλάπτει!!!
Η φωτό είναι από σήμερα το πρωί, στις 08:15.