Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

..εκεί που δεν πιάνει το μελάνι!

Άρχισαν πάλι οι παπαριές και θα γράψω αυτό που είχα γράψει και επί Καραμανλή, όταν ξεκίνησε η κρίση: “γράφτε τους εκεί που πρέπει και κάντε παιχνίδι για τον κόσμο”.

Αναφέρομαι στη γνωστή εταιρεία Moody’s που άρχισε τις μαλακίες και τις ντεμέκ αξιολογήσεις της ελληνικής οικονομίας, ποιος ξέρει με τι αντίκρυσμα και αντίκτυπο. Η εν λόγω εταιρεία – γιατί περί εταιρείας πρόκειται – είπε λοιπόν πως πάμε για πάτο αν δεν ….κλπ κλπ κλπ!
Αυτά τα ξέρουμε, τα βλέπουμε στην άδεια τσέπη μας. Αυτό που δεν θυμόμαστε είναι πως τα ίδια λέγανε και η άλλες εταιρείες σαν τη Moodys, οι οποίες έκλεισαν με την κρίση (επειδή ήταν καλές και με στελέχη που έκοβε το κεφάλι τους, προφανώς!!). Θυμάστε την περιβόητη Morgan Stanley, που όταν έβγαζε φιρμάνια από τη Νέα Υόρκη τρέμανε τα πόδια των εν Αθήναις υπουργών Οικονομίας. Και τώρα που είναι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή??? Μόνο τα μέτρα που σύστηνε έμειναν να μας στοιχειώνουν………..

Γράφτε τη MOODYS, την FITCH και τις αναλύσεις τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και στρώστε την οικονομία δίνοντας λεφτά στον κόσμο!!!