Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκινούν τα σχολεία και οι υποψήφιοι από σήμερα!

Ξεκινούν τα σχολεία σήμερα. Καλό κουράγιο ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται στα … «άκρα»: δηλαδή σε όσους είναι οι μεγάλοι και βρίσκονται στο κατώφλι της εξόδου αλλά και στους «μικρούς» που είναι στην είσοδο και αρνούνται πεισματικά να αφήσουν τη μαμά ή το μπαμπά για να καθίσουν μαζί με ένα μάτσο άγνωστους συνομήλικους στον ίδιο χώρο επί ένα πεντάωρο… Και φυσικά υπομονή και στους γονείς όσων είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου και ετοιμάζονται να δουν τα βλαστάρια τους να γίνονται φοιτητές. Ας αφήσουν κατά μέρος τις υστερίες, τα παιδιά που δουλεύουν με πρόγραμμα και στόχο ξέρουν πολύ καλά πότε και πόσο διαβάζουν!







Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έκλεισαν για όλη τη χώρα, με 5 μόνο ελλείψεις (περιμένουν το Σημίτη να ….αποφασίσει ομού με τον Παπανδρέου). Στη ΝΔ ακόμη ψάχνονται, αφού βγήκαν στο μεϊντάνι όλοι όσοι αισθάνονται πως θα «κοπούν» και κάνουν απίθανες δηλώσεις. Φυσικά υπάρχει και το ενδοοικογενειακό θέμα με το σοι του Έβερτ (ο ίδιος, ο γαμπρός, η κορούλα κλπ) αλλά πιστεύω πως ο Καραμανλής θα το λύσει το θέμα γρήγορα.

Μην ξεχάσουμε, υπάρχει και ο Θείος Αχιλλέας, που ισχυρίζεται πως ακόμη ΔΕΝ έχει τελειώσει η προσφορά και το έργο του στις Σέρρες (από το 1963 εκλέγεται βουλευτής ο αθεόφοβος, πόσο μεγάλο είναι αυτό το έργο Του;).



Και μια που γράφω για τόπο στα νιάτα και για ψηφοδέλτια, στην Ημαθία το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο ψηφοδέλτιο του. Τα ίδια ακριβώς πρόσωπα θα εκτεθούν στις εκλογές και θα ζητήσουν την ψήφο του ημαθιώτικου λαού. ΟΥΔΕΜΙΑ αλλαγή. Και να σκεφτεί κανείς πως υπήρχε υπερ-πληθώρα υποψηφίων για το χρίσμα (14 ζωή να ‘χουνε!). Όμως εμφανίζονται ως υποψήφιοι ξανά οι ίδιοι. Οι κακεντρεχείς ξεκίνησαν να λένε πως δούλεψαν τα μεγάλα μέσα σε Βέροια και Αθήνα. Κάποιοι άλλοι, με περισσότερο χιούμορ λένε πως το ψηφοδέλτιο δεν άλλαξε για καθαρά οικολογικούς και οικονομικούς λόγους, «είχαν λέει ξεμείνει κάτι χιλιάδες τυπωμένα ψηφοδέλτια από το 2007 και έπρεπε να τα σπρώξουν….» Οπότε τώρα είμαστε εν αναναμονή του ψηφοδελτίου της ΝΔ αστην Ημαθία (και πανελλαδικά φυσικά).