Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ιδού τα κόμματα που έπιασαν τον παλμό….

* Ευτυχώς από σήμερα άρχεται η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων. Γιατί μας είχαν πρήξει όλοι τους, κανάλια-εφημερίδες-δημοσκόποι-δημοκόποι! Θετικότερο όμως θα ήταν να ισχύσει πλήρης απαγόρευση (δηλαδή όχι μόνο της δημοσιοποίησης αλλά και της διενέργειάς τους). Θα ησυχάζαμε όλοι μας, δεν θα υπήρχαν οι “διαρροές” κάθε είδους και μορφής. Γιατί, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η δημοσκόπηση στη χώρα μας, δεν είναι δείχνει αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά έχει καταντήσει εργαλειάκι μεταβολής προθέσεων & συνειδήσεων.

*Τον ακούσατε χθες το Βγενόπουλο; Αυτά που είπε ο μέγας manager του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου είναι λιγουλάκι τρομακτικά ή όχι; “Εργασιακός μεσαίωνας” είπε πως ισχύει τώρα; Πάμε για “εργασιακή αρχαιότητα” δηλαδή θα γίνουμε είλωτες…..

*Στις εκλογές δεν υπάρχει μόνο η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ. Από τα 28 κόμματα που το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου έλεγξε τη νομιμότητα των δηλώσεων τους και προέβη στην ανακήρυξή τους συμμετέχουν υπάρχουν πολλά με ευφάνταστους τίτλους αλλά 3 είναι αυτά που ξεχωρίζουν: “Νέα Ελληνική Δημοκρατία”, “Παλαιά Δημοκρατία” (που θέλουν να αλλάξουν τη ΝΔ, όπως το ΟΑΚΚΕ ή τα ΚΚΕ-ΜΛ ή ΜΛ-ΚΚΕ;) ενώ υπάρχει και ένα άλλο, το οποίο είναι μέσα στο ρυθμό και στο πνεύμα της εποχής: το “Χαρίζω οικόπεδα-χαρίζω χρέη”!!! Αυτοί τον έπιασαν τον παλμό του καταχρεωμένου, καμένου και ξεσπιτωμένου λαού!