Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αυγούστου δεκαήμερον πρώτο

Καλημέρα! Εννιά μέρες είναι πολλές, αλλά ας όψεται η θερινή ραστώνη! Σε εννιά μέρες ήρθαν τα πάνω κάτω αλλά ουδενός το αυτάκι ιδρώνει (στην Ελλάδα είμαστε και ας μην ξεχνιόμαστε, έτσι;)

___

Πάμε για Δεκαπενταύγουστο και είναι ίσως η μοναδική γιορτή-αργία για την οποία δε βρίζει κανείς, ούτε και τα μεγαλοστελέχη που ο θεός τους είναι το χρήμα. Είναι μια καλή ευκαιρία άλλωστε να κάνουν επίδειξη το νέο τους καραβάκι στη Μύκονο….
…όπου έγινε χαμός με τους μπράβους που “προστατ
εύουν” τα μαγαζιά κάθε είδους (αλήθεια από τους προστάτες τελικά ποιος θα μας προστατεύει;) όπου τα πίνουν οι αλλόφρονες τουρίστες που τα είδαν όλα στη γειτονική Σαντορίνη ….
…όπου ο ο δολοφόνος με το μαχαίρι χτύπησε πρώτα σκύλο και μετά το έταιρον του ήμισυ και κυκλοφορούσε με το κεφάλι του ανά χείρας…
…κεφάλι το οποίο πολύ θα ήθελε να “πάρει” ο Κώστας ο Καραμανλής από πολλούς αντάρτες βουλευτές που τόλμησαν να κάνουν το αυτονόητο, να πουν και ένα όχι στην πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδα και που τώρα γίνεται ακόμη πιο ανάλγητη με την εφαρμογή των νέων μέτρων από τον Αλογοσκούφη….
…τον οποίο λέει δε συμπαθεί κανείς τελικά εντός και εκτός κυβέρνησης, αφού τους εκτός θα τους στείλει στο ταμείο απόρων με συνοπτικές διαδικασίες ενώ στους εντός κυβέρνησης δε δίνει φράγκα για ρουσφέτια…
… για τα οποία πρέπει (λέω αυτά που δείχνουν οι καταστάσεις) να πλήρωσε ο “εφοπλιστής” Μανούσης – πότε έγινε αυτός εφοπλιστής, πρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης δεν ήταν επί Κούβελα και πρόεδρος των FM100 και FM200 ; – για να πάρει λέει την άγονη γραμμή στο βόρειο Αιγαίο.

Όσο για τον Αλογοσκούφη που τρέχει να…. ξεσκίσει από Σεπτέμβριο τους ελεύθερους επαγγελματίες για φοροκλοπή, τι να πει κανείς; Ας ψάξει πρώτα πως έκανε τα λεφτά ο “εφοπλιστής” ομοϊδεάτης του Μανούσης που τολμά να τα βάζει με τη σεμνή και ταπεινή κυβέρνησή μας και μετά ας βγει για ελέγχους και στο δρόμο.

Τέλος, και επειδή είναι καλοκαιράκι, πήραν αέρα τα μυαλά πολλών που έρχονται με φτηνά εισητήρια στην Ελλάδα και αποφάσισαν να τινάξουν στον αέρα τα Μάλλια, τον Κάβο και το Λαγανά. Αρχικά γίνονται τύφλα με ποτά μπόμπες που περιέχουν μέχρι και βαφές αυτοκινήτων (ότι να ‘ναι πίνουν τελικά τα τέρατα οι άγγλοι, αρκεί να έχει 0,001% αλκοόλ μέσα), μετά πηδάνε ασύστολα την κάθε αγγλιδούλα που είναι επίσης τύφλα …
..και την επομένη το πρωϊ πηδάνε σε πηγάδια ή από μπαλκόνια, αφού αντιλαμβάνονται τι είδους μπάζα πήδηξαν το προηγούμενο βράδυ!