Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΟ υπουργείο και οι 151….

Καλημέρα!

Σήμερα θα ασχοληθώ με την ανθρώπινη πλευρά του προβλήματος Siemens – Τατούλη – Κουκοδήμου – ΥΠ.ΠΟ. (γιατί προέκυψε και αυτό εσχάτως).
Ειλικρινά λυπάμαι – και δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του – τον
Πρωθυπουργό της χώρας, αφού σίγουρα μέχρι και τα βαθιά του γεράματα θα τον έχουν στοιχειώσει 2 και μόνο πράγματα: ο αριθμός 151 και το ΥΠουργείο ΠΟλιτισμού.

Το πως θα διατηρήσει τους 151 είναι μια σπαζοκεφαλιά, αφού με τον Τατούλη να έχει σηκώσει μπαϊράκι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, γιατί αν την ξάνει ή διαγραφεί η Κυβέρνηση μένει με 150 (αφού τυπικά ο Κουκοδήμος είναι εκτός!). Άντε λοιπόν ο Κώστας τώρα να βρει φόρμουλα – χωρίς να γίνει ρόμπα – να πεί σαν το μακαρίτη τον Βλάση Μπονάτσο “φυγε εσύ Τατούλη – έλα εσύ Κουκοδήμε”!!

Όσο για το ΥΠ.ΠΟ. αν το δείτε λιγάκι πιο ψύχραιμα το θέμα, θα καταλάβετε πως όλοι οι ….εμπλεκόμενοι τις τελευταίες ημέρες σε κάθε είδους θέμα από εκεί πέρασαν, ως υπουργοί, γ.γ., γραμματείς αθλητισμού κλπ: Καραμανλής, Λιάπης, Τατούλης, Κουκοδήμος, Ζαχόπουλος, Τσέκου (ως guest star!). Και μετά λένε πως η χώρα δεν παράγει πολιτισμό…..