Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

..και συνεχίζει …..και συνεχίζει …..

Καλημέρα σας!

Τελικά όλοι για εμάς δουλεύουν, απλά δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμη. Με τόση ακρίβεια τριγύρω έχουμε αναγκαστεί :

  • να ελαττώσουμε το κάπνισμα (όσοι από εμάς είναι περισσότερο δυνατοί το έκοψαν ήδη!)
  • να ελαττώσουμε το φαγητό (άρα τέλος η χοληστερίνη, τέλος η παχυσαρκία!)
  • να ελαττώσουμε όσο μπορούμε την κατανάλωση ηλεκτ. ενέργειας (μετά και τις προχθεσινές αυξήσεις θα πρέπει να ανάβουμε λιγότερα φώτα και φυσικά να χρησιμοποιούμε λαμπτήρες νέας τεχνολογίας = λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος)
  • να ελαττώσουμε τις μετακινήσεις μας με το ΙΧ (άρα να….έρθουμε πιο κοντά μέσα σε αστικά και τρένα, μετρό, ηλεκτρικό κλπ)
  • να κόψουμε τα πολλά τηλεφωνήματα (άρα ίσως απαλλαγούμε και από την πιθανή δημιουργία κανενός όγκου, αν και αυτό ακόμη δεν έχει αποδειχθεί, λένε!)

Οπότε τι απομένει: να φορολογηθεί και το πήδημα, να τελειώνουμε. Για να μείνει μετά δωρεάν και αφορολόγητη μόνο η αναπνοή μας (αν και θα ‘ρθει η μέρα που θα πληρώνουμε για τις ανάσες που θα παίρνουμε καθημερινά!).

Και σε συνέχεια των αυξήσεων έχουμε : το πετρέλαιο στα $ 144 το βαρελάκι (και αν μιλάνε πολλοί για $200, να ξέρετε πως και αυτά είναι λίγα) αλλά και αύξηση των ευρωπαϊκών επιτοκίων κατά 0,25% (δηλαδή θα φτάσουν στα 4,25% = τρεχάτε τώρα να ξεπληρώσετε ακριβότερα αυτά που δεν μπορούσατε τόσο καιρό τώρα!)

Και για το τέλος σας έχω και αυτό, που αρχίζω να το πιστεύω ως σενάριο όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει. Και για τους αγγλομαθείς το έχω και σε πρωτότυπη εκδοχή.

Και πάλι καλημέρα σας!