Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και ακόμη δεν έκανε πολύ ζέστη!

Καλημέρα.

Το 4,9% έπιασε ο πληθωρισμός και τον Ιούνιο. Στα χαρτιά πάντα, αφού και οικονομολόγος να μην είσαι, γνωρίζεις πως το ελάχιστο επίπεδό του για το μήνα που πέρασε ήταν κοντά στο 6-6,5%! Το καταλαβαίνεις ρε αδερφέ, στο πορτοφόλι σου το οποίο αδειάζει εν ριπή οφθαλμού. Άσε που μετά το “πετάει-πετάει ο γαϊδαρος” η κόρη μου θα πρέπει να μάθει το ….. “πετάει-πετάει η τιμή της βενζίνης”!!

Όσο για τον καύσωνα, μας έπρηξαν τα ….συκώτια! Κάπου είχα διαβάσει πως καύσωνας είναι η σταθεροποίηση της θερμοκρασίας σε επίπεδα άνω των 39 βαθμών για το λιγότερο 4-5 μέρες. Που το είδατε εσείς αυτό; για πείτε;
Από την άλλη η Δ.Ε.Η. μας δουλεύει ψιλό γαζί: δεν μπορεί λέει να ανταποκριθεί στη ζήτηση που πιθανόν να υπάρξει όμως προ 8ημέρου είχε το θράσος να ανέβασει τα τιμολόγια της! κανονικό δούλεμα δηλαδή, σε συνδυασμό με την προσπάθεια απαξίωσης της επιχείρισης για να δοθεί σε ιδιώτες…….
Στο μέτωπο της Siemens τα πράγματα είναι εκεί που τα αφήσαμε, δηλαδή ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν την εφορία για έλεγχο. Έστειλαν δηλαδή τον υφιστάμενο να δεί αν μια επιχείρηση έχει φοροκλέψει ή δωροδοκήσει για λογαριασμό του προϊσταμένου!!
Ούτε στην Ουγκάντα αυτά….