Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία
Καλημέρα!

Τώρα, το πόσο μπλεγμένοι είναι η πολιτικοί με τις μιζες της Siemens ΔΕΝ το ξέρω! Αν ποτέ αποφασίσουν να τα αποκαλύψουν όλα τότε θα το μάθω μαζί σας και εγώ. Απλά, αυτό που θέλω να πω είναι πως για μια ακόμη φορά – αν ισχύουν τα όσα είπε ο Βενιζέλος περί “οιωνεί κατηγορούμενου” για τον Τσουκάτο – φάνηκε πόσο μαλάκες και λιγούρια είναι οι της Αριστεράς στην Ελλάδα (μην ξεχνάτε πως ο Τσουκάτος δεν ήταν ΠΑΣΟΚ, σώγαμπρος είναι από την Εξωκοινοβουλευτική αριστερά απ’όσο θυμάμαι) σε αντίθεση με τους Δεξιούς που κλέβουν ή τα πιάνουν αλλά ξέρουν να κρύβονται και να κρύβουν ίχνη.
Σίγουρα είναι μπλεγμένοι όλοι τους σε αυτή την ιστορία, αριστεροί και δεξιοί, αλλά να μου το θυμηθείτε πως αν αποδειχθούν αληθή τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα τότε η υπόθεση αυτή θα μείνει ώς “η ιστορία της μίζας του Τσουκάτου και των άλλων” και όχι ως “το λάδωμα των πάντων από τη Siemens”!

**********

Πήρα χθές να μελετήσω τα έντυπα του κτηματολογίου, για να το δηλώσω το ρημάδι. Ξέρετε τι βρήκα; στην πρώτη σελίδα του εντύπου Δ1, η εταιρία του Κτηματολογίου με υποχρεώνει να δηλώσω ΡΗΤΑ και να αποδεχθώ την διατήρηση, επεξεργασία κλπ κλπ των προσωπικών μου δεδομένων! Ούτε ένα κουτάκι επιλογής ρε αδερφέ, έτσι για το γαμώτο, που να μου “επιτρέπει” να επιλέξω αν θέλω ή όχι τα προσωπικά μου δεδομένου να βγούν στο μεϊντάνι! Για του λόγου το αληθές δείτε την εικόνα παρακάτω.


Και η πλάκα είναι πως έχουν βγεί δικαστικές αποφάσεις για το ίδιο θέμα που αφορούν τις συμβάσεις για δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, σύμφωνα με τις οποίες οι Τράπεζες υποχρεώθηκαν (σιγά μη γείνει ποτέ αυτό!!) να αλλά ξουν τη διατύπωση στον όρο αυτό. Αλλά εδώ είναι Γιουνανιστάν ρε, όχι Ελλάδα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα!