Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Καλημέρα!


Την ιστορία με τα παιδάκια που χάθηκαν και τελικά βρέθηκαν νεκρά στην Ορεστιάδα την ξέρετε όλοι σας, πιστεύω.
Όπως πιστεύω πως ξέρετε επίσης για τις ευθύνες των …τσακαλιών της ΕΛ.ΑΣ. , που δεν αξιολόγησαν σωστά τη μαρτυρία μιας γυναίκας, που ίσως και να έσωζε τα παιδάκια αυτά.
Ακόμη όμως και μετά θάνατο, τα παιδάκια τα τυραννάει αυτή η έρμη η χώρα!
Παρέμεναν άταφα εδώ και 8-10 μέρες επειδή διαφωνούσαν ο ανακριτής με το εισαγγελέα της περιοχής για το αν θα πρέπει να δοθεί άδεια στον πατέρα τους και να βγεί από τη φυλακή για να παραστεί στην κηδεία!!

Δε γνωρίζω αν αυτός που διαφωνούσε με την παραχώρηση της άδειας στον πατέρα ήταν ο ανακριτής ή ο εισαγγελέας. Δε γνωρίζω επίσης για ποιο αδίκημα είναι στη φυλακή ο πατέρας των παιδιών (και φυσικά δεν θα πω αυτό που είπε κάποιος στο καφενείο σήμερα “…και αν ήταν τα δικά τους παιδιά;” – ας είναι καλά τα δικά τους παιδιά γιατί δεν φταίνε αυτά αν ο μπαμπάς/μαμά είναι για τα μπάζα!).

Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως το κάθε είδους λαμόγιο που σκάει μια εγγύηση στα δημόσια ταμεία αποφυλακίζεται (ακόμη και αν έχει διαπράξει ΤΟ αδίκημα!) στα γρήγορα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Δεν είναι και λίγες οι φορές που είδαμε στην ΤV να βγαίνουν σαν κύριοι διάφοροι “επώνυμοι”, αφού κατέβαλαν “χοντρή” εγγύηση!
Αυτό που επίσης γνωρίζω είναι πως ότι διάολο και να έχεις κάνει, το παιδί σου (εν προκειμένω ΤΑ παιδιά σου) δικαιούσαι ακόμη και στο ποιο σκληρό κράτος να τα δεις, να τα χαιρετήσεις έστω για τελευταία φορά.
Αυτό που γνωρίζω είναι πως ακόμη και οι Ζουλού, δεν αφήνουν άταφο για μέρες ακόμη και το χειρότερο εχθρό τους.

Είπαμε πως η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά όχι και έτσι!
Τέτοια αναλγησία πουθενά ρε, πουθενά…………