Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σεισμολογικές κόντρες.

Ξαναξεκίνησαν να σπεκουλάρουν με τα ρίχτερ και τους σεισμούς οι διάφοροι ειδικοί και οι διάφοροι “ειδικοί” (μην ξεχνάμε πως σε αυτή τη χώρα γινόμαστε – ανάλογα με το γεγονός – σεισμολόγοι, μετεωρολόγοι, καρδιολόγοι και ενίοτε ουρολόγοι…).
Χάζεψαν τελείως και ο κοσμάκης τα έχει παίξει εξαιτίας τους! Θα γίνει σεισμός – δεν θα γίνει σεισμός στην Κεφαλλονιά. Παπαριές πολλές ακούγονται και κανείς δεν
φαίνεται διατεθειμένος να βγει και να πει “θα γίνει σεισμός στην Ταγκανίκα στις 17:35 της 30ης Φεβρουαρίου”! Ή μήπως το λένε; Γιατί εμένα όλα αυτά κάτι τέτοιο μου θυμίζουν!
Γιατί τρέμουν να βγουν και να πουν με ακρίβεια αν, που και πότε θα γίν
ει σεισμός και ανησυχούν τον κόσμο; Και στο τέλος φαγώνονται οι μεν με τους δε στα παράθυρα, για το εάν το ΒΑΝ ή άλλη ομάδα προέβλεψε τον σεισμό, για το εάν δημοσίευσε μελέτες κλπ κλπ!

Δίκιο θα έχει ο εισαγγελέας αν βγει αύριο και πει “όλοι μέσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων”. Αν δεν θεωρείς μεσιέ το συστηματάκι σου αξιόπιστο, άσε μας στην ησυχία μας! Αν το θεωρείς αξιόπιστο βγες ευθαρσώς και μίλα!!
Και αν υπάρχει Κράτος σε αυτήν τη γωνιά της γης, τότε ας τους …κόψει τη φόρα λιγουλάκι! Και μαζί με τη φόρα ας τους κόψει και τα κονδύλια! Ας στήσει μια σοβαρή υπηρεσία, ας τους μαντρώσει όλους εκεί και ας ρίξει ΟΛΑ τα φράγκα σε έρευνα αλλά και στην ανάπτυξη μοντέλων πρόβλεψης που ίσως να υπάρχουν σήμερα.

Γιατί οοοοόλη η ιστορία ΠΑΛΙ για τα μουρμούρια γίνεται.

*****

εεε-οοο-ήρθαμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό!!! Ξεκινάμε σήμερα και καλή τύχη μας. Τώρα αν κάνουμε καμιά πίπα σήμερα μην μας πάρει από κάτω. Ακόμη δυο παιχνίδια θα έχουμε….