Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια !!

Καλημέρα!

Στη γωνία τον περίμενε τον Σημίτη – και τους συν αυτώ – ο Γιώργος. Φυλαγμένο τους το είχε και τώρα με τη Siemens αρχίζει (σε πρώτο στάδιο) να αφαιρεί κομματικές ταυτότητες και στη συνέχεια να στέλνει κόσμο στον εισαγγελέα – καιρός ήταν να ξεσκαρτάρει, αφού το σύνθημα ήταν ολίγων λέξων αλλά περιεκτικότατο: “Αλλαξέ τα όλα”.
Το πήρε απόφαση ο ΓΑΠ πως το ΠΑΣΟΚ δεν τραβάει, αφού πλέον δεν τραβάει άλλο η “συναίνεση” εντός του Κινήματος
και πως πρέπει να μπει ένα φρένο στα πολλά ΠΑΣΟΚ. Οπότε (σε μια προσπάθεια να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ κόμμα εξουσίας και όχι ΣΥΡΙΖΑ) θέλει να ξεσκαρτάρει σε μια κίνηση όσους πιθανόν να τα άρπαξαν, ζητάει – ορθώς – να βγούν όλα στη φόρα και περιμένει μπας και βγει κάτι και για τη ΝΔ.
Οπότε θα ηρεμήσει λιγάκι και το ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό του μέτωπο, κάτι που έπρεπε να γίνει αμέσως μετά τις εκλογές για Πρόεδρο. Με προοπτική 5ετίας
δουλεύει ο ΓΑΠ, όσο και να το κοροϊδεύουμε. Γιατί με Καραμανλή στο τιμόνι, δεν βλέπω να πηγαίνουμε για πολύ καιρό ακόμη.
Όσο για τους Τσουκάτους, Μαντέληδες κ.α. που ακούγ
ονται, εντάξει δεν περίμενα τους να ακούσω να λένε άλλα! Ας αφήσουν όμως τις δηλώσεις (γραπτές ή σε κανάλια) και ας πάνε στον εισαγγελέα να καταθέσουν αυτά που ξέρουν. Και να δούμε τότε τι ακριβώς έγινε, αν και πως τα φράγκα φτάσανε στο ΠΑΣΟΚ ή σε τσέπες άλλων!
Πάντως όπως καταλάβατε, τα κόμματα στην Ελλάδα με ξεροκόμματα συντηρούνται: 1 μύριο μάρκα λένε πως πήρε – για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ – μέσω φίλου του από τη Siemens ο Τσουκάτος!!

*********************
Την έκαναν οι αραπάδες της Μαρφιν από τον ΣΕΒ, έμαθα! Όχι που θα καθόντουσταν να συνομιλούν με την πλέμπα οι πολυεθνικοί. Βλέπουν και την αντιστροφή του κλίματος από πλευράς καταναλωτών – που είναι έτοιμοι να ξεκοιλιάσουν τους βιομηχάνους που τους πίνουν το αίμα – και σκέφτηκαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Επόμενο βήμα τους: στο πρώτο στραβοπάτημα θα ….”αποχαιρετήσουν” και το Βγενόπουλο και τότε “γειά σας”! Γιατί οι επενδυτές θέλουν σταθερότητα, οικονομικό πρόγραμμα και διευκολύνσεις. Και αυτά στο Ελλάντα του σήμερα δεν υπάρχουν ούτε στα καλύτερα όνειρά μας!

********************
Μπουρδέλο τα έκαναν με το Κτηματολόγιο. Ήταν τόση η πρεμούρα να μαζέψουν λεφτά, που η ταλαιπωρία ειδικά σε Σαλονίκη και Αθήνα είναι ανεπανάληπτη!! Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια, όλοι τους!!