Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

το χαβά μου εγώ …….

Καλημέρα!

δύο μέρες δεν μπορεί να λείψει κάποιος, χαμός γίνεται!!

Θυμάστε που λέγαμε στις 3 Μαρτίου για την έλλειψη καταγραφής δεδομένων που αφορούν την ρύπανση (σε σχέση με την υπογραφή που βάλαμε στο Κυότο; Όποιος δεν θυμάται ας δει εδώ).

Μας απέβαλλαν από την διαδικασία και μας σέρνουν στον Ο.Η.Ε. γιατί για μια ακόμη φορά αποδειχθήκαμε ανίκανοι να τιμήσουμε την υπογραφή μας αλλά και να προστατέψουμε κάτι που δεν θα το ξαναβρούμε αύριο στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Αυτό που μας ενδιέφερε όλον αυτόν το χρόνο είναι η βίλα του Σουφλιά (που είχε πολεοδομικές παραβάσεις, αλλά μόνο εκεί θέλουμε να τον ελέγξουμε, πουθενά αλλού), το show με το Ζαχόπουλο και πολλά άλλα. Όλα αυτά που φέρνουν τηλεθέαση.

Επίσης, θυμάστε που λέγαμε για τον “πόλεμο του οβελία”; Ε, τα είδατε και θα τα βλέπετε μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, σε μια προσπάθεια των πάντων να μας πείσουν πως υπάρχει επάρκεια, φθήνια και χρήμα για ξόδεμα στην αγορά. Άσχετα αν οι κτηνοτρόφοι χτυπιούνται για 6-7 ευρώ το κιλό (αφού οι ζωοτροφές πήραν την άγουσα και 300% επάνω στην τιμή τους), βρήκαν την ευκαιρία οι “εμπόροι” (που έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου) και πατάνε επί πτωμάτων, των οικονομικών πτωμάτων που έφτασαν να γίνουν οι κτηνοτρόφοι εξ’ αιτίας δανείων και φτώχειας!