Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

CO2 και Kyoto!

Το διάβασα και έφριξα!
Γνωρίζατε πως η Ελλαδάρα μας (η πρώτη σε μίζες στην Ε.Ε.) είναι η μόνη που ΔΕΝ έχει σύστημα καταγραφής των εκπομπών του CO2. Καλά διαβάσατε! Δεν κάνω λάθος! Παρότι υπογράψαμε ως οφείλαμε την συνθήκη του Κυότο, παρότι είμαστε ικανοί να παίρνουμε μίζες και να κατατασσόμαστε πρώτοι σε κάτι τέτοια, παρότι είμαστε ικανοί να συστήνουμε επιτροπές και υποεπιτροπές για το παραμικρό – και να τα αρπάζουν οι κάθε είδους ημέτεροι λόγω των κάθε είδους αποζημιώσεων που λαμβάνουν, δεν είμαστε ικανοί και άξιοι να τιμήσουμε την υπογραφή μας…

Εσείς γνωρίζατε πως Τρίτη και Τετάρτη (4 & 5 Μαρτίου 2008) καλούμαστε να δώσουμε εξηγήσεις στην Ε.Ε. για το γεγονός πως πάσχει το σύστημα καταγραφής των εκπομπών CO2? Αν και δεν θα έπρεπε να γράψω “πάσχει”, αφου δεν είναι δυνατόν να πάσχει κάτι ανύπαρκτο!!
Κατά τα άλλα, η ΔΕΗ στήνει με Γερμανούς συμβάσεις για μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση λιθάνθρακα. Και άντε να το κάνει – λέω εγώ τώρα, πως γνωρίζει οτι δεν ξεπέρασε τα όρια που της αναλογούν και τα “πουλάει” κιόλας??? Εεεεε? Πώωωωως??