Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καλημέρα Ελλάδα…

Αν η μ@^@&ι@ σε αυτήν την χώρα ήταν επάγγελμα, τότε το Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ θα έκλεινε…

Πέσανε όλοι επάνω στους ΔΕΗτζήδες να τους φάνε! Κάτσε ρε κακομοίρη! Σκέψου (αν μπορείς φυσικά, επειδή η σκέψη είναι μια λειτουργία που απαιτεί μυαλό) πριν κρίνεις τον απεργό, που στο κάτω-κάτω δεν είναι ρετιρέ! Πέρασες καμιά βόλτα από Κοζάνη μεριά? Από Πτολεμαίδα μήπως? Είδες μήπως – μέσα στην ευδαιμονία που ζεις – κανά ντοκυμαντέρ για τους εργαζόμενους στα ορυχεία? Ή μήπως βλέπεις ειδήσεις μόνο στο star? Γιατί το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι καρκίνος στον πνεύμονα από το κάπνισμα–>> το καλύτερο που μπορεί να του συμβεί είναι καρκίνος από εισπνοή μικροσωματιδίων!

**Και από σήμερα σειρά έχουν οι απεργίες, με αιχμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Φωνάζεις Έλληνα για τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν στους δρόμους. Αναρωτήθηκες όμως ποτέ σου πόσα χρόνια θα αντέχει να μαζεύει τη σαβούρα σου αυτός ο οποίος μέχρι πρότινος δεν ήταν ενταγμένος στα “βαρέα και ανθυγιεινά” επαγγέλματα?

**Ο καταλληλότερος έφτασε τον πληθωρισμό στα χειρότερα επίπεδα εξαετίας. Είπατε τίποτε? Γιατί αν είναι έτσι, τότε τι να περιμένω ο κακομοίρης από τους υπόλοιπους?

**Πάκη, το δημόσιο συμφέρον είναι αυτό το οποίο απαιτεί να έχουν συνεχή τροφοδοσία με ρεύμα μόνο οι βιομηχανίες? Γιατί εγώ αλλιώς το ξέρω το παραμύθι…. (πρώτα ο πολίτης και μετά τα φράγκα των βιομηχάνων φίλων και ημετέρων).

*** ήρθαν και τα αμερικανάκια να μας πούν για δικαιώματα μειονοτήτων και άλλα τρελά (όπως διαφθορά) με την έκθεσή τους του ΥΠΕΞ τους. Ποιος?
Αυτοί που δεν επιτρέπουν τον έλεγχο των φυλακών του Ιράκ, αυτοί που δεν ξέρουν ακόμη καλα-καλά πόσους έχωσαν άδικα στο Γκουαντάναμο (όχι οτι οι δικαίως εισαχθέντες εκεί είναι και νόμιμα κρατούμενοι), αυτοί που ακόμη διατηρούν την θανατική ποινή ως μέσο σοφρωνισμού, αυτοί που με το στανιό εξάγουν δημοκρατία (όπως αυτοί την εννοούν, φυσικά).
Στην Νο2 χώρα στην διαφθορά (σε εμάς δηλαδή) δεν μιλάνε για διαφθορά (αυτοί είναι στο Νο1 – δείτε πως δουλεύουν τα lobby και πως χρηματοδοτούνται τα ΔΥΟ πολιτικά κόμματα της χώρας αυτής και θα καταλάβετε!). Τουλάχιστον εμείς τα κρύβουμε κάτω από το χαλάκι….

Καλά θα κάνει, αν ποτέ βρει τα κάκαλα και το χιούμορ το δικό μας ΥΠΕΞ, να ζητάει από την Σόφτεξ την εκτύπωση της ετήσιας αυτής έκθεσης του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτυγχάνονται 2 σκοποί ταυτόχρονα:
1) μείωση της ανεργίας και ανανεώση μιας ταλαιπωρημένης ελληνικής χαρτοβιομηχανίας
2) η έκθεση θα γίνει και στην πραγματικότητα αυτό που είναι, κωλόχαρτο δηλαδή…

****Εξίσωση δεν σημαίνει συμπίεση προς τα κάτω! Σημαίνει αύξηση των κατωτέρων μισθών και συντάξεων!!***