Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Jeronymo! και άλλοι….

Βέροια 28.02.2008

Χαμός έγινε στη Βέροια, αφού πήγαν και πέταξαν κανά-δυό σακιά άμμο πάνω στα τραπέζια, κατά την συνεδρίαση περιφέρειάρχη, νομάρχη και δημάρχων. Και καλά έκαναν αφού δεν καταλαβαίνουν (οι περισσότεροι τουλάχιστον από αυτούς) πως οι αμμοληψίες καταστρέφουν το ποτάμι και το περιβάλλον γενικότερα. Πήδηξαν από τις καρέκλες οι καλοζωϊσμένοι φορείς του τόπου εκεί,για να σωθούν από την άμμο. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορούν να πηδήξουν από τον πλανήτη για να σωθούν από την καταστροφή που επέρχεται, αν συνεχίσουμε έτσι…
Καβάλα 27.02.2008

δείτε το χθεσινό post και θα καταλάβετε ….

**********
ρε μήπως αρχίσαμε να ξυπνάμε, να μην τρώμε κουτόχορτο και να αμφισβητούμε τις απόψεις (και αποφάσεις) ή προθέσεις των …. αλάθητων που γέμισε ο τόπος???

__________________________________________________
Jeronymoooooooooooooooooooo…………
Ακούσατε χθες την ανακοίνωση της ιεράς συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδας? Σχετικά με τα γενόμενα στην Βαλκανική? Καλό δείγμα γραφής από μέρους του νέου αρχιεπισκόπου, που τελικά είναι από τους λίγους (για την ώρα, ας κρατάμε και πισινή..) που κατάλαβε πως κάποιος πρέπει να είναι “ή παπάς, παπάς ή ζευγάς, ζευγάς”.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση και θα καταλάβετε.
__________________________________________________
Ενα λεπτό περιπτερά.
Το ‘ χουμε χάσει τελείως! Επίθεση σε περίπτερο με έναν νεκρό (πατέρα 3 παιδιών). Τον πυροβόλησαν. Δηλαδή πότε σκοπεύει να ξυπνήσει αυτό το κωλοκράτος και να ξεκινήσει τις αστυνομεύσεις? Γιατί μετά τον περιπτερά θα είναι η σειρά μου, η σειρά σου ή η σειρά του γείτονα! Και μην αρχίσουν πάλι τις μαλακίες περί ελλείψεων προσωπικού, μέσων κλπ. Μια χαρά φτάνουν. Κοντά 40.000 είναι!! Ας κόψουν προσωπικό φύλαξης από τον κάθε είδους νταβατζή (πρωθυπουργικός είναι ο χαρακτηρισμός, όχι δικός μου) και ας το βγάλουν στο δρόμο. Και φυσικά ας διώξουν τους ανίκανους, τα φασιστοειδή και τους καρριερίστες από την αστυνομία. Όλα τότε θα πάνε καλά. Όσο για κάτι συνδικαλιστές-αστυνόμους, ας μη δηλώνουν “λίγοι” ή “ανυπεράσπιστοι έναντι του κινδύνου”. Αν είναι “λίγοι” ας παραιτηθούν να μπούν άλλοι συνδικαλιστές στη θέση τους. Αν αισθάνονται “ανυπεράσπιστοι”, τότε τι να πω εγώ (ή ας το σκεφτόντουσταν καλύτερα, όταν έμπαιναν στην αστυνομία με μέσο ή με εξετάσεις με σκοπό να κάνουν καρριέρα στο δημόσιο)!