Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πίσω απ’ τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης….

Και εγένετω Αλέξης…
Ο νέος (και στην ηλικία αλλά και στην προεδρική ιδιότητα) Αλέξης Τσίπρας μπήκε καλά στο παιχνίδι, ήδη από την πρώτη μέρα της προεδρο-ιδιότητάς του. Τα ‘βαλε με Πάγκαλο αλλά και με Αλέκα και να το θυμάστε πως δε θα σταματήσει εκεί.
Σίγουρα το επόμενο “θύμα” του θα είναι ο Γιώργος. Γιατί το μαγαζί του ΣΥΝ από το ΠΑΣΟΚ έχει λαμβάνειν ψηφοφόρους (κυρίως), και μετά από όλους τους άλλους. Δεν είναι πως στο ΠΑΣΟΚ θα τρέχουν πίσω από τον Αλέξη, όμως το σίγουρο στην υπόθεση είναι πως ο ΣΥΝ ένα 2-3% θα τσιμπίσει από το ΠΑΣΟΚ.
Το πρόβλημα είναι να μην φτάσει ο ΣΥΝ ένα ποσοστό της τάξης του 10-11% πανελλήνια.
*****
Αληθεύει πως ζητάνε λεφτά πίσω από τους αγρότες, για αποζημιώσεις που έλαβαν το 2004 και αφορούσαν παγετούς του 2001 και 2002? Με το΄πε φίλος 100% αγρότης και έφριξα! Τόσο αλητεία? Λένε πως φταίει το ΠΑΣΟΚ. Ε, γαμώτο! Τις καταγραφές ο Σημίτης τις έκανε? Ας βρούν ποιός υπέγραφε επιταγούλες την εποχή εκείνη και ας τα πάρουν από αυτούς…..
*****
Κονομάνε λέει οι Τράπεζες στην Ελλάδα! Τουλάχιστον αυτά δείχνουν οι εισηγήσεις των αναλυτών τους που έγιναν στο εξωτερικό, με σκοπό να μπούν σε κάποιου είδους παγκόσμια κατάταξη.
Πάντα όταν μεγαλώσω ήθελα να γίνω τραπεζίτης (όχι τραπεζικός…)
*****
Τελικά πολύ κωλόφαρδος αυτός ο Καραμανλής: από το Ζαχόπουλο και τα σκάνδαλα ή σκανδαλάκια κάθε είδους η χώρα ασχολείται μια με Αρχιεπισκόπους, μια με Τσίπρες, μια με Κούγιες και τις πρώην συζύγους τους. Λάου-λάου θα την βγάλει την τετραετία και άσε τους άλλους να κουρεύονται…
(ερώτηση: ο Αλογοσκούφης σε ποιά χώρα μένει? γιατί διάβασα μια συνέντευξή του την Κυριακή και τρελάθηκα!)