Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΘΕΟΔΩΡΑ (..και τα λοιποί) ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ….


Ξεκινάμε με foto σήμερα, για να γίνει πλήρως αντιληπτό ποιά είναι η Θεοδώρα και ποιός αυτός που πρέπει να “..τον χαίρονται!”

Και εγένετω “Μακεδονία”. Και εγένετω το απίστευτο, ο πραγματικά ανίσχυρος να έχει στριμώξει στη γωνία (με την βοήθεια διαφόρων καλοθεκητών, όπως ο M. Nimitz) τον ισχυρό.

Εγώ δεν θα πω οτι είναι “κρατίδιο”, “ξυπόλυτοι των Βαλκανίων”, “κράτος-μόρφωμα” και άλλα τέτοια ωραία. Άλλωστε δεν ταιριάζει ούτε με την παιδεία μου, ούτε με την πολιτική μου τοποθέτηση μια τέτοια κατηγοριοποίηση.

Όμως, να τον χαίρεσαι ρε Θεοδώρα τον Μάθιου! Σαν καλό Αμερικανάκι (που σήμερα το παίζει διαμεσολαβητής του ΟΗΕ) ήρθε να μας πεί οτι έκανε ένα πολύ ωραίο σχέδιο, για την επίλυση του ζητήματος.

Ποιανού ζητήματος μωρεεεεεεεεεεέ? Του ανύπαρκτου? Του τεχνητού? Του στημένου ζητήματος?

Καλά θα κάνουν οι στην Κυβέρνηση και οι στην Βουλή καθήμενοι να καταλάβουν ένα πράγμα: η περίοδος του κουτόχορτου πέρασε, η περίοδος της Μεταπολίτευσης (με τους κάθε είδους αλάθητους … Πάπες) πέθανε, ο λαός τα πήρε άγρια!

Καλά θα κάνουν να σταματήσουν να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε Αμερικανάκι που καταφθάνει στην Ελλάδα από εδώ και στο εξής, να τα μαζέψουν και να πάνε προς Σκόπια μεριά και να πούνε όσα δεν είπαν τα τελευταία 16 χρόνια: εμάς έχετε μόνο και πάρτε το χαμπάρι, αφήστε τα Αμερικανά να κουρεύονται, ξεχάστε Μακεδονίες και άλλες μαλακίες, βρείτε ένα χαριτωμένο ονοματάκι, αφήστε τα …αλυτρωτικά σχέδια και εμείς θα είμαστε δίπλα σας!

Γιατί, πέραν του ονόματος το οποίο τους ξεσήκωσαν ΑΛΛΟΙ να διαλέξουν, δεν έχουμε και καμμιά άλλη διαφορά! Φυσικά στη γείτονα χώρα υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι και ονειροπαρμένοι που θέλουν Θεσσαλονίκες και την περιοχή μέχρι τη Λάρισα (δείτε το χάρτη που διαδίδουν δίπλα και θα καταλάβετε), αλλά αυτούς τους κάνουν ζάφτι αν θέλουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί σε 2 ώρες!

Γιατί τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά στριμόκωλα την τελευταία εβδομάδα, Κοσσυφοπεδίου συμπεριλαμβανομένου. Χέστηκαν οι Αμερικανοί για την θέση της Ελλάδας περί “μη αλλαγής των συνόρων στη Βαλκανική χερσόνησο”. Έψησαν τον Θάτσι και την έκανε την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας. Και τρέχουν τα Αλβανάκια και τα Σκοπιανά στους δρόμους με αμερικανικές σημαίες και πανηγυρίζουν.
Ε ρε και να ‘ξεραν τι τους περιμένει, με τους προστάτες που ‘μπλεξαν!!!

Ας ξυπνήσουν λοιπόν τώρα τα πολιτικά “στελέχη” της Ελλάδας και ας ανοίξουν καλά τα μάτια: μετά το Κόσσοβο έρχεται η κατεχόμενη βόρεια Κύπρος. De facto ξέρουν τι σημαίνει? Αν όχι ας το ψάξουν σε κανά βιβλίο.
Γιατί σε δεύτερη φάση έρχεται και η συνέχεια:
1) οι “γκρίζες ζώνες” του Αιγαίου θα γίνουν τουρκικά ύδατα και έδαφη,
2) οι “ομογενείς στην δυτική Θράκη” (θυμάστε τη δήλωση Ερντογάν κατά την επίσκεψη Καραμανλή στην Άγκυρα?) θα μετονομαστούν τα “αλύτρωτα αδέλφια” του,
3) η λεγόμενη Τσαμουριά θα πρέπει να ενσωματωθεί με την “μητέρα-πατρίδα” κ.ο.κ.
Και θα φτάσουμε να έχουμε την Ελλάδα στα σύνορα του 1897, με καμμιά 3-4 εκατομμύρια Έλληνες ξεσπιτωμένους ή υπό άλλη διοίκηση.

Αποκτήστε επιτέλους κάκαλα και κουνηθήτε. Γιατί δεν θα ζητάτε τίποτε άλλο, πέραν των αυτονόητων.Αν δεν μπορείτε, δεν πειράζει. Αποσυρθείτε όμως το συντομότερο δυνατόν, κάντε αυτό το χατήρι στην Ελλάδα και αφήστε άλλους, ικανότερους από εσάς να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Γιατί απ΄ ότι φαίνεται, τα τελευταία 50 χρόνια ο μόνος πολιτικός που πραγματικά είχε κάκαλα να τρίξει τα δόντια σε κάθε έναν που επιβουλεύονταν τη χώρα ήταν ο Ανδρέας, μια το ’87 και μια το ’93…….