Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ας δούμε και τα … λυμένα προβλήματα!

Επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι με τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τον τόπο (Ζαχόπουλους, Μάκηδες και Θέμους, Χίους και Καμπουράκηδες, σήμερα θα ασχοληθώ με τα μικρά – τα ποταπά – τα σχεδόν λυμένα……
1) ο Κώστας πήγε Τουρκία, το μάθατε; τα είπε με τον κουμπάρο του, τώρα τι ακριβώς είπαν δεν μπορώ να το γνωρίζω, πάντως φήμες αναφέρουν πως σε 3 μόνο ημέρες ο Κώστας και ο κουμπάρος Ταγίπ έλυσαν το Κυπριακό, τα του Αιγαίου, το πρόβλημα με το Πατριαρχείο και τη Σχολή της Χάλκης, την ενταξιακή πορεία της γείτονος! Σε 3 μόνο μέρες! Χαμένοι, τόσα χρόνια ψαχνόμασταν και ο Κώστας τα έλυσε (με τον κουμπάρο του, μην ξεχνιόμαστε…). Και γύρισε στο Γιουνανιστάν για να δει πως έχει να ασχοληθεί με προβληματάκια όπως τη Ζαχοπουλειάδα ή τον Κουκοδήμο (αν τον αποπέμψει θα μείνει στην Κ.Ο. 151 χωρίς τον … κούκο).
2) Κάτι χιλιάδες στρέμματα στο σχέδιο πόλης, πάνω απο 100.000 στρέμματα! Σύν το Ε.Χ.Σ. που ψηφίσαν τον Αύγουστο, στο τέλος θα την κάνουν την χώρα ένα ατελείωτο γιαπί που όταν παραδοθεί θα μοιάζει με την Κυψέλη! Εξακολουθούν να νομίζουν πως οι οικοδομές είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και να ενεργούν με δεδομένα δεκαετίας ’50 και ’60 (τότε που ο Θείος τσιμεντάρησε όλη την Αθήνα).