Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άντε, καλά να μας μπεί!! (το νέον έτος)

Πέρασαν και οι γιορτέεεες.……..
Πέρασε και η σιέστα της χριστουγεννιάτικης περιόδουουουου.
Πέρασε και ο χρόνος, και να’μαστε στο 2008 να προσπαθούμε να συνέλθουμε από τις κραιπάλες της περιόδου που μόλις πέρασε και να μπούμε ξανά σε ρυθμό καθημερινό.
Τώρα αν κρίνω από τον Τάκη (ένας είναι ο Τάκης, μην ρωτάτε), θα πιάσουμε Πάσχα για να μπούμε σε ρυθμό! Όπως και να ‘χει το θέμα, Καλή Χρονιά σε όλους!!!

********

Μας πρήξανε τα συκώτια με τον Ζαχόπουλο και την γκόμενα. Άσε που ο Σόμπολος την λέει 35χρονη ενώ το σουπεράκι από κάτω του γράφει 34χρονη! Αποφασίστε επιτέλους πόσο είναι, γιατί για μια γυναίκα δυο πράματα μετράνε: η ηλικία της και το πορτοφόλι του κοροϊδου που την συντηρεί!

*********

Τα όργανα δεν άρχισαν ακόμη και οι του Υπ. Οικονομικών ξεκίνησαν να χτυπάνε παλαμάκια. Αυξήσεις λέει παντού, ιδιαίτερα στα τρόφιμα. Έτσι όπως πάει το πράγμα θα συμφέρει να γίνουμε εμείς τρόφιμοι (οπουδήποτε) για να ρίξουμε τα κοστολόγια διατροφής…..

*********

Σιωπηρή παράταση στην πώληση των τελών κυκλοφορίας μέχρι αύριο. Αν είναι να εισπράξουν – χωρίς να έχουν πολιτικό κόστος, λόγω του διπλασιασμού των τελών – είναι τελικά κοντά στον πολίτη….

********

Σε πλήρη αντίθεση με εμάς, οι τουρκαλάδες τιμούν τις επετείους: θυμήθηκαν ξανά τα Ίμια, 12 χρόνια μετά! Λες ο Κωστάκης να ευχαριστήσει κανέναν φέτος, όπως είχε κάνει ο κοντός το ’96;