Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

BIG, VERY BIG….

Όχι νομίζαμε πως θα ξεφεύγαμε…..

“Κράτος-big brother” και η Ελλάδα! Ψηφίστηκε χθές από την Βουλή η τροπολογία (δυστυχώς με την αποχή ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!) που ουσιαστικά επιτρέπει την παρακολούθηση μέσω των καμερών που προορίζονταν για τον έλεγχο της κυκλοφορίας.

Το τραγικό είναι το εξής, πέραν του αντιδημοκρατικού γεγονότος πως ο κάθε εισαγγελέας, στο όνομα της δημοκρατίας μας, θα βλέπει ότι γουστάρει-όποτε γουστάρει: τέλος στα εξωσυζυγικά γλέντια!! Στην χώρα του κέρατου, του κερατά, του γούστου με ρωσιδάκια ήρθε το τέλος του γλεντιού!
Και λέω: πως εγώ ρε αδερφέ θα παίρνω το ρωσιδάκι (με κάθε έννοια που σας έρχεται στο νού με την λέξη “παίρνω”….)?? Αφού σχεδόν σε κάθε βήμα μου θα έχω και μια καμερούλα να με ακολουθεί?
Τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν (πέραν του γεγονότος πως πλέον η δημοκρατία μας παρακολουθεί κανονικά και με το νόμο!) είναι τα ακόλουθα:

  1. κοινωνικά, αφού τα διαζύγια θα αυξηθούν με την αιτιολογία του κέρατου, που πλέον θα αποδεικνύεται ΝΟΜΙΜΑ
  2. οικονομικά, αφού σίγουρα θα μπεί και κανάς φόρος για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων που θα έχει το σύστημα
  3. πολιτικά, αφού τώρα θα είναι εμφανές σε ποιά γραφεία μεγαλοεπιχειρηματιών βολτάρουν ορισμένοι βουλευτές για να τα αρπάξουν….
  4. ασφαλιστικής φύσης, αφού τώρα θα φαίνεται στο βίντεο η κάθε μαλακία που κάνουμε στο δρόμο και ο δικηγόρος μας δεν θα μπορεί να λέει οτι θέλει στα δικαστήρια για να πληρώσει η ασφάλεια μας και όχι εμείς.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Με το πέρασμα του χρόνου θα δούμε ακόμη πολλά προβλήματα που ακόμη δεν τα έχουμε καν υπ’όψην!
Και μια απορία: γιατί όλα τα …. περίεργα νομοσχέδια και τροπολογίες περνάνε από την βουλή νύχτα και σε μέρες που πάντα κάτι συμβαίνει?? Η εν λόγω ν-τροπολογία ψηφίστηκε το βράδυ που είχαμε την απεργία. Τυχαίο είναι??

******


Τι διάολο είναι αυτός ο “Όμιλος φίλων της Αστυνομίας”. Είναι κάτι σαν τους “φίλους του δάσους” ή τους “φίλους της αρκούδας της Πίνδου”? Και κατά το επεισόδιο στο Αιγάλεω ο πρόεδρός τους οπλοφορούσε και πυροβόλησε. Δηλαδή, ο πρόεδρος των “φίλων του δάσους” θα πρέπει να ντύνεται Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να κυκλοφορεί?

******

Νέος Αλογοσκούφιος φόρος στα ακίνητα. Όχι που αυτά θα ξέφευγαν. Μήπως πρέπει να μιλήσω σε κανα-δύο φίλους τυπογράφους, να αρχίζουμε να εκδίδουμε κατοστάρικα?
Επί τη ευκαιρία: Ρε Νίκο, ακόμη το δεξί το χεράκι σου το κυκλοφοράς? Γιατί έχω 10 μάρτυρες στο καφενείο πως θα το έκοβες, αν ο Αλογοσκούφης έβαζε νέους φόρους μέχρι τα χριστούγεννα!

Έρχονται Γιορτές και οι Τραπεζίτες σου κάνουν δωράκια !
Χτύπα και εσύ ένα εορτοδάνειο! Μπορείς……