Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Α ρε τυχερέ Αυτιά…..

Σήμερα έδωσε ο Θεός και πήγα σε τράπεζα….( ..που να μήν έδινε και να τα έδινε στο χέρι κατευθείαν!).
Πήγα λοιπόν πρωϊ-πρωϊ και κατάφερα να πάρω το Νο 3.156.783!!

Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

έξω απ’ την τράπεζα: 07:40
είσοδος: 08:10
χαρτάκι: 08:18
αναμονή: 2,5 ώρες
γκισέ : 10:50
εξυπηρέτηση : 5′ (10:55)
αναχώρηση : 11:00 (μέσα από το μπούγιο).


Αυτό που κατάλαβα, από την τρίωρη και κάτι παραμονή μου στην Τράπεζα ήταν τα ακόλουθα:

  • δίκιο έχει ο Μητσοτάκης για τις συντάξεις! Στα 85 και αν…! Να δείτε παππούδες να κάνουν κάτι σάλτα και κάτι σπρωξίματα για να πάρουν “νούμερο”, να πάθετε πλάκα. Εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση που θα ζήλευε και ο Κεντέρης – και χωρίς τα αναβολικά της Balco! Φυσικά υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, αλλά αυτές ήταν ελάχιστες. (δηλαδή σε απλά ελληνικά, η πλήρης ξεφτίλα ανθρώπων που δούλεψαν μια ζωή για να πάρουν ένα νούμερο που θα τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν 10′ νωρίτερα αυτά που δικαιούνται..)
  • Τώρα κατάλαβα γιατί δεν πολυενδιαφέρει πότε θα εξυπηρετηθούν αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν, όταν πάνε τράπεζα. Από τον πρωϊνό ψόφο στην απόλυτη ζεστή χλιδή! Από τους 2 βαθμούς Κελσίου ξαφνικά στους 22! Άσε τους καυστήρες να δουλεύουν αλύπητα!! Άλλωστε, τα έξοδα για το πετρέλαιο τα έχουμε προπληρώσει πολλάκις στις Τράπεζες, μέσω των δόσεων των δανείων μας. Τι στο διάολο? Δικαιωματικά λίγη ζεστούλα gratis πρέπει να την έχουμε απο αυτές!
  • Σήμερα επίσης κατάλαβα γιατί ο Αυτιάς αν αποφασίσει να αλλάξει καριέρα (αφού δεν το έκανε το 2007 σίγουρα θα το κάνει το 2011) θα βγαίνει για τα επόμενα 150 χρόνια! Με τις αντοχές των παππούδων που είδα σήμερα αυτοί θα πάνε τουλάχιστον 100-110 ετών για να μας χαιρετίσουν! Του μοναδικού η καριέρα που θα τελειώσει άδοξα θα είναι του Αλογοσκούφη και της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά (σιδεροκέφαλη να ευχηθώ), γιατί όλους αυτούς τους κάνουν να πηγαίνουν μέχρι τα 75-80, για να γλιτώσουν τις συντάξεις τους. Κούνια που τους κούναγε: οι παππούδες αυτοί σήμερα μου απέδειξαν πως θα ζήσουν το λιγότερο ακόμη 25-30 χρόνια (ζωή να ‘χουνε, δεν με πειράζουν σε τίποτε οι άνθρωποι και πάντα οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι χρήσιμοι και εξαιρετικά απαραίτητοι στην οικογένεια!)!!! Οπότε ο Αυτιάς έχει έτοιμη την εκλογική πελατεία και θα την έχει διαθέσιμη για τα επόμενα 150 χρόνια……