Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ…

Απεργία εχθές και είχε λέει επιτυχία.

Στον Δημόσιο τομέα ναι, είχε σίγουρα (έφτασα στο σημείο να ξεμείνω από λεφτά, αφού όλες οι “κρατικές” τράπεζες ήταν κλειστές)! Στον Ιδιωτικό τομέα τα πράγματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, αν κρίνω από τους γνωστούς μου (4-5 στους 10 συμμετείχαν, υπό τον φόβο της απόλυσης, που από πάντα και για πάντα θα κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των ιδιωτικών υπαλλήλων).
Το θέμα είναι πως με μια απεργία ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε !!
Απαιτείται συνεχής εγρήγορση και συνεχής αγώνας (άντε τα… κομμουνιστικά μου πάλι), γιατί αλλιώς θα τρώμε χαρούπια σε κανα-δυο χρόνια…..

******


Ο γαύρος πήρε φόρα: 3 έρριξε πάλι προχθές (που έλεγε και ο Καραμανλής – ο πρεσβύτερος : έξω πάμε καλά….)!Τον Τάκη μόνο δεν αντέχω, να μου τη λέει….
ρε μήπως ο πελάτης ΔΕΝ είναι πλέον ο βαζελος αλλά η Βέρντερ??
Α, η απεργία είχε και τα καλά της: είδαμε ματς χωρίς περιγραφή, με τον λεγόμενο φυσικό ήχο! Απ’ το να ακούμε τις παπαριές του κάθε Σωτηρακόπουλου (τι έκανε δηλαδή η Λυών το 1821) προτιμώ τον “φυσικό” ήχο!


******

Ερώτηση: μαλάκας είναι ο λαθρομετανάστης να μην το κόψει για Ελλάδα μεριά? Μέχρι και οι υπουργοί φιλοξενούν Ινδούς και Πακιστανούς και άλλους, τι να τρέχει στις Ισπανίες και στις Ιταλίες που πέφτουν και κομματάκι μακριά;

******

Ωραίος ο “απ’ έξω εμφάνιση – από μέσα άνεση” Πρόεδρος! Έχει αρχίσει και την βγαίνει πιο αριστερά ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ. Άντε, σειρά του ΚΚΕ τώρα…

******

Έρχονται Γιορτές και οι Τραπεζίτες σου κάνουν δωράκια !
Χτύπα και εσύ ένα εορτοδάνειο! Μπορείς……