Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

1,2,3 ΥΠ.ΕΞ!


Άντε ξανά-μανά τα ίδια! Πήραν οι δεσποτάδες τ’ άρματα και βγαίνουν ξανά στούς δρόμους με σκοπό να πάρουν την Πόλη (των Σκοπίων και αυτή την φορά)!

Και καλά κάνουν, αφού επί 15ετία καθόμαστε και ακούμε τον κάθε περίεργο βόρειο γείτονα (με υψηλούς όμως προστάτες – μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ) να ζητάει Μακεδονίες, Θεσσαλονίκες, δικαιώματα της “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα – αλήθεια αυτοί που χαθήκανε ; Για 15 χρόνια κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, τα ξύνουμε κανονικά και με το νόμο ενώ τα σκοπιανά γειτόνια μας κάνουν πάρτυ κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ! Μόνο κάτω απ’τον Πύργο το Λευκό δεν έκαναν ακόμη πάρτυ!

Σε ενδιάμεσες συμφωνίες και άλλα τρελά βασιστήκαμε αλλά και πάλι την δουλειά δεν την κάναμε σωστά. Απ’ το ’92 (εκείνη την μορφή, τον Jose Pineiro τον θυμάστε άραγε;) μας τυρρανάει αυτή η ιστορία και εμείς επαναπαυθήκαμε στο γεγονός πως είμαστε ο “μόνος παράγων σταθερότητας και η μόνη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. στην περιοχή”. Απ’ το ’92 μέχρι σήμερα όμως ήρθαν τα πάνω κάτω: Βουλγαρίες, Ρουμανίες κλπ είναι στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ενώ οι Σύμμαχοι – οι κατοικοεδρεύοντες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού – βλεφαριάζουν προς αυτούς, αφήνοντας μας μπουκάλα για πολλοστή φορά.

Μόνο ο μακαρίτης ο Andy είχε τα @%^&d/@ (κότσια θα γράψω να είμαι ευπρεπής) να κλείσει τα σύνορα και ψιλοκλονίστηκαν τα γειτόνια μας τότε. Οι μετά από αυτόν (ΠΑΣΟΚ) ευχαριστούσαν τους πάντες σε καιρούς κρίσης ενώ οι τώρα κρατούντες (ΝΔ) πάνε την χώρα μπροστά με τον αυτόματο πιλότο. Δηλαδή, αν το δείς λογικά το θέμα, από το ’93-94 πράττουμε ένα μόνο πράγμα: Δεν κάνουμε τίποτε απολύτως.

Η σημερινή κατάσταση έχει ως εξής: η εξωτερική πολιτική ενός συντεταγμένου κράτους (όπως υποτίθεται πως είναι η Ελλάδα) επαφίεται σε δεσποτάδες και κάθε είδους Ελληνάρες αριστερής ή δεξιάς τοποθέτησης, που αλωνίζουν οι άσχετοι και μας κάνουν μόνο κακό.
Τι την θέλει την κα Ντόρα Μπ. ο κ. Κώστας Κ.; Γιατί την πληρώνει – με παχυλότατο μισθό – ο λαός; Για να βολτάρει Αθήνα-Ν. Υόρκη ή για να κάνει ψώνια στην 5η λεωφόρο;

Ή μήπως νομίζουν πως με ευχούλες από τηλεοράσεως θα βγεί κάτι; Αφού τα γειτόνια έχουν υψηλούς προστάτες. Αν δεν είχαν προστάτες, αυτό το πράμα που ονομάζεται παγκοσμίως “Republic of Macedonia” και μόνο εδώ “F.Y.R.O.M.”, θα είχε διαλυθεί εδώ και χρόνια. Θα είχαν φαγωθεί οι διάφοροι που ζούν εκεί κατά τον πόλεμο, που ξεκίνησε και τελείωσε σε 10 μέρες, αλλά τα λεφτά είναι πολλά και δεν συμφέρει σε κανέναν να φαγωθούν ακόμη. Σε λίγο καιρό, όταν δεν θα βολεύουν κανέναν τα πράγματα και θα αρχίσει να πηγαινοέρχεται το πετρέλαιο από τον νέο pipeline που θέλουν να κάνουν τα πολύ κοντινά στον President “Petroleum”συμφέροντα, τότε θα γίνει ο χαμός.

Εμείς ως καλοί m@^@&e$ (σύμμαχοι θα γράψω να είμαι ευπρεπής) σιγοντάρουμε την χώρα του President – ένας είναι ο President “Petroleum”, άσχετα αν επάνω είναι οι πράσινοι ή οι μπλέ. Και ο “απ’έξω εμφάνιση – από μέσα άνεση” πρόεδρος να ήταν καβάλα στο ελληνικό άλογο, τα ίδια θα έκανε! Επίσης ο κ. Αλέκος πάει λέει βόλτα στην γείτονα. Έλα Αλέκο; Ξέρεις οτί η χώρα έχει και ΥΠ.ΕΞ;

Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει εδώ πέρα. Και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Γιατί να μήν έρθει μετά στο εσωτερικό το “ξανθό γένος” (του Λιακόπουλου)- αφού μας πήρε χαμπάρι – και να κάνει την Κρήτη “Κολομβία της Μεσογείου”, γαζώνοντας τον κάθε βλάκα ειδικό φρουρό που πάει στα Ζωνιανά Ρεθύμνου για έλεγχο; Ναί βλάκα, γιατί με 5-6 μήνες εκπαίδευση βγαίνει στο κλαρί και ρισκάρει. Που πάς ρε καραμήτρο; Αυτοί εκεί κάτω έχουν όπλα από το 1800 και εσχάτως (την τελευταία 10ετία δηλαδή) ορισμένα καλά παιδιά της περιοχής ίσως και να τα βρήκαν με το “ξανθό γένος”, που έχει εκπαίδευση στην Τσετσενία !!

Δημοκρατία σημαίνει και “σύνθεση απόψεων”, άρα πολλών διαφορετικών γνωμών αλλά με ένα αποτέλεσμα, ένα συμπέρασμα, που γίνεται πολιτική. Μήπως όμως στην χώρα αυτή έχουμε περισσότερους του ενός ΥΠ.ΕΞ; Έναν για έξωτερικό (την Ντόρα), έναν για εσωτερικό (τον….ΛΑΟ(Σ)πρόβλητο “απ’έξω εμφάνιση – από μέσα άνεση” πρόεδρο) και έναν στη Σαλλλονίκη (τον Άνθιμο);
Καλώς ήρθατε για μιά ακόμη φορά στην πατριδοκαπηλεία και στον ανταγωνισμό περί του ποιός είναι περισσότερο Έλληνας………

σσ.: το “απ’έξω εμφάνιση – από μέσα άνεση” είναι μακρόθεν ΤΟ πετυχημένο στην Ελλάδα διαφημιστικό σλόγκαν που έγινε ποτέ. Και το εμπνεύστηκε ο Πρόεδρος (και μπράβο του!), έτσι για να μήν αδικώ κανέναν!